Bilim - Teknoloji Kahramanlar Dönüyor mu?
Paylaş
Kahramanlar Dönüyor mu?

Bir zamanların fenomen dizisi, "Heroes", NBC tarafından iptal edilip, yayından kaldırılmıştı. Şimdiyse yeni bir proje gündemde.

Heroes... İlk iki sezonunda topladığı izleme değerleriyle (yalnızca Amerika'da 20 milyondan fazla kişi ekran başına geçmişti) fenomen haline gelmiş ve Lost'un rakibi olarak gösterilmeye başlamıştı. Maalesef, serinin baş yazarı Tim Kring, başarının etkisiyle sarhoş olmuş olacak ki, üçüncü ve dördüncü sezonda ne olduğunu anlamadığımız bir diziyle karşı karşıya kaldık.

Haberin Devamı

Sylar iyiydi, hayır kötüydü, hayır iyiydi, hayır hayır kötüydü papatya falının ardından, Peter Petrelli'nin güçlerini bir kazanıp bir kaybetmesi ve dizinin Claire'in "pembe dizi mekanına" dönüşmesi sonucunda ratingler, yarı yarıya dönüştü. Tüm bunlara rağmen, Heroes'un halen ciddi bir hayran kitlesi mevcut. Tim Kring, ikişer saatlik iki televizyon filminin yolda olduğunu ve serinin böyle tamamlanacağını duyurdu. Ne diyelim, umarız eski hatalarını tekrarlamaktan kaçınır. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.