Spor Kahramanmaraşspor teknik direktörü Akyüz istifa etti

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Akyüz istifa etti

Paylaş
Kahramanmaraşspor teknik direktörü Akyüz istifa etti

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'da, kulüp başkanı Muhammet Günkut, teknik direktör Fuat Akyüz'ün görevinden ayrıldığını açıkladı

Günkut, Adana Demirspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını ve bunun da kendilerini üzdüğünü belirtti. Karşılaşmanın hemen başında yedikleri golle motivasyonlarının bozulduğunu ifade eden Günkut, "Futbolcularımız çok genç ve maçın 1. dakikasında yenilen golle moralleri bozuldu. Bunun yanında bizleri üzen diğer bir konu ise seyircimizin maçı bırakarak futbolcularımıza ve yönetime karşı yaptıkları tezahürat oldu.

Gerçekten bir taraftara yakışmayacak hal ve hareket içinde bulundular. Bunlar hoş şeyler değil. Çünkü bu takım benim değil koca bir şehrin. Takım düştüğünde, Kahramanmaraşspor düştü diyecekler. O yüzden taraftarlarımızın takımlarının yanında olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Ligin bitimine 7 hafta kaldığını ve mücadele etmeye devam edeceklerini de kaydeden Günkut, çarşamba günü Tarsus İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacaklarını ve puan almak için her şeylerini ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Adana Demirspor karşılaşması öncesi teknik direktör Fuat Akyüz’n istifa ettiğini de açıklayan Günkut, takımın başına Müjdat Yalman’ı getirmeyi düşündüklerini ve önümüzdeki günlerde bunun netleşeceğini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı