Gündem Kahramanmaraş'ta çifte infaz

Kahramanmaraş'ta çifte infaz

Paylaş
Kahramanmaraş'ta çifte infaz

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde Ahmet Ölç ile Erhan Tekin, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlanarak öldürüldü

Olay, bugün sabah saatlerinde ilçeye bağlı Akbayır Beldesi’nin Akpınar mevkiinde hayvanları otlatmaya götüren çobanlar, park halindeki bir otomobilin içinde ve yanında birer erkek cesedi görünce, durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarmanın incelemesinde otomobil içindeki başında kar maskesi bulunan cesedin Ahmet Ölç’e, araç yanındaki cesedin ise Erhan Tekin’e ait olduğu belirlendi.

Tekin’in babası Ramazan Tekin’e ait olduğu anlaşılan otomobilin sökülen 46 E 4277 plakası ise bagajda bulundu. Hırsızlık suçundan sabıkalı Erhan Tekin ile Ahmet Ölç’ün tabancayla vücutları kurşunlanarak öldürüldükleri belirlendi.

Cesetler, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Dün ve bugün Elbistan İlçesi’nde 2 ayrı işyerinde yapılan hırsızlıkla ilgileri olabileceği belirtilen Ölç ve Tekin’in hırsızlık parasının paylaşılması konusunda çıkan anlaşmazlık nedeniyle öldürülmüş olabileceği iddiası üzerinde duruluyor.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ömer KOÇ/DHA