Gündem Kahveciye boş arazide infaz

Kahveciye boş arazide infaz

Paylaş
Kahveciye boş arazide infaz

Kahveciye boş arazide infaz

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi’nde kahve işleten 37 yaşındaki Tosun Seçkin, boş bir arazide başına ve vücuduna isabet eden 5 tabanca mermisiyle öldürüldü. Cesedi bulunan Seçkin’in kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü araştırılırken, olayı duyarak boş araziye koşan eşi ise gördüğü manzara karşısında sinir krizleri geçirdi.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde Birecik- Halfeti karayolunun 13'üncü kilometresindeki Uğrak Köyü yakınlarında boş arazide bir erkek cesedi görenler durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen jandarma, çevreye güvenlik bandı oluşturduktan sonra başı poşu ile sarılı olan kişinin etrafında 5 boş kovan buldu. Yapılan incelemede, üzerinde bulunan kimlikten cesedin Tosun Seçkin’e ait olduğu saptanınca yakınlarına haber verildi. Aldığı haberle olay yerine koşan ve eşinin cesediyle karşılaşan 2 çocuk annesi 36 yaşındaki Ayşe Seçkin sinir krizleri geçirdi. Ağıt yakarak gözyaşına boğulan kadını yakınları teselli etmeye çalıştı. Jandarmanın incelemesinin ardından Birecik Devlet Hastanesi morguna götürülen Seçkin’in cesedi üzerinde yapılan ön otopside, kafasına 3, sol kol ve koltuk altına 2 mermi isabet ettiği saptandı. Seçkin’in cesedi daha sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberin Devamı

Jandarma, uyuşturucu madde bulundurmak suçundan sabıkalı olduğu saptanan Tosun Seçkin’i öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için soruşturmasını çok yönlü sürdürüyor.

Kerim KIRPAÇ/BİRECİK (Şanlıurfa), (DHA)