Gündem Kahvede bira isteyince öldürüldü

Kahvede bira isteyince öldürüldü

Paylaş
Kahvede bira isteyince öldürüldü

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde gittiği kahvede bira isteyen 31 yaşındaki Engin Denizli, işletme sahibi ve yeğeni tarafından öldürüldü

29 yaşındaki Bilal Evren’in işlettiği kahveye gelen Engin Denizli, işletme sahibinin yeğeni 25 yaşındaki Bakır Evren’den bira istedi. Buna sinirlenen işletme sahibi Bilal Evren, “Burası birahane değil, içki içeceksen git kendin al” dedi.

Engin Denizli’nin, “Ben müşteriyim. Nasıl çay kahve içiyorsam bira da içerim” demesi üzerine başlayan tartışma diğer müşterilerin rahatsız olmaması için kahvene dışında devam etti.

İddiaya göre, kahve dışına çıkarılan Engin Denizli, amca yeğen tarafından sopayla dövüldü ve bıçaklandı. Kanlar içinde kalan Engin Denizli, vatandaşlar tarafından Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Aldığı 5 bıçak darbesi sonucu ağır yaralanan bekar ve işsiz olduğu öğrenilen Engin Denizli yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra kaçan Bilal ve Bakır Evren’in yakalanması için polis ekiplerince aramalar sürdürülürken, Engin Denizli’nin cesedi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hüseyin TÜCCAR/BURSA (DHA)