Türkiye (Son Dakika) Kahveye pompalı tüfekli saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Kahveye pompalı tüfekli saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Paylaş
Kahveye pompalı tüfekli saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde bir kahveye pompalı tüfekle yapılan saldırıda 44 yaşındaki Erdal Özcan öldü, 1 kişi hafif yaralandı

Olay, geceyarısı Selvili Mahallesi 4019/9 Sokak numara 20’de meydana geldi. Hasan Karaarslan’a ait kahveye gelen kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu tüfekten çıkan saçmalara hedef olan evli ve 2 çocuk babası Erdal Özcan ile kahve sahibi Karaarslan kolundan yaralandı.

Haberin Devamı

Kimliği belirsiz saldırgan ateş açtıktan sonra pompalı tüfeği sokak üzerindeki çöp konteynerine atarak hızla uzaklaştı. Silah seslerinin duyan mahalle sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Erdal Özcan’ın öldüğü anlaşıldı. Kolundan yaralanan Karaarslan olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahale ardından ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Karaarslan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olaydan sonra camları kırılan kahvede inceleme yapan polisler, çok sayıda boş fişek buldu. Polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak, kaçan şüphelinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Güvenlik güçleri saldırıda kullanılan pompalı tüfeği sokak üzerindeki çöp konteynerinde bulunurken, Özcan’ın cesedi savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Özcan’ın 5 ay öncesine kadar taksi şoförlüğü yaptığı, son dönemde işsiz olduğu belirtildi. Polis soruşturmayı sürdürüyor.



DHA