Şekerin zararlarını artık bilmeyen yok. Peki; şeker kullanmadan aynı lezzette ürünler ortaya çıkarmak mümkün değil mi? Sizler için içinde hiç işlenmiş şeker olmayan kakaolu fındıklı toplar nasıl yapılır anlatıyoruz. İşte tarifimiz. 1 su bardağı kavrulmuş toz fındık (100 gr)4 yemek kaşığı yulaf ezmesi2 yemek kaşığı kakao3 yemek kaşığı üzüm pekmezi3 yemek kaşığı süt1 yemek kaşığı eritilmiş hindistancevizi yağı veya tereyağÜzeri için: Hindistancevizi tozu, kakao Yulaf ezmesini kahve değirmeni veya mutfak robotunda un haline getirin. Kuru malzemeleri bir kapta karıştırın. Üzerine sıvı malzemeleri ekleyin. Malzemelerin üzerine son olarak bir fiske tuz ekleyin ve hepsini iyice karıştırın. Karışımdan küçük parçalara kopararak minik toplar yapın. İsteğe göre hindistancevizi tozu veya kakaoya bulayın. Buzdolabında muhafaza edin. Afiyet olsun.Daha fazla tarif için: sekersizlezzetler.com