Gündem 'Kalbim bu acıya nasıl dayanacak'

'Kalbim bu acıya nasıl dayanacak'

Paylaş
'Kalbim bu acıya nasıl dayanacak'

Ankara'da inşaat işçiliği yapan Mehmet Kaymak Ordu'da yaşayan 8 çocuğu, eşi ve babasıyla yılbaşı gecesi telefonda görüşmüştü. Gece çıkan yangında 3 çocuğu, eşi ve babası yanarak ölmüştü

Üç kişi kurtulmuştu

Ordu Ünye’ye bağlı Yeniköy’de yılbaşı gecesini kutladıktan sonra uyuyan Kaymak Ailesi’nin yaşadığı ahşap evde gece yarısı elektrik kontağından yangın çıkmıştı.

Duman kokusuna uyanan evin oğlu İsmail Kaymak, alevlerden sadece kardeşi Ayşe (17) ve Yusuf’u (15) kurtarabilmişti. Yangında dede İsmail Kaymak (75), anne Türkan Kaymak (43) ile çocukları Adem (4), Leyla (11) ve Nazlı Kaymak (10) yanarak can vermişti.

Acı haberi gurbette aldı

Ankara’da inşaat işçiliği yapan Mehmet Kaymak, bu nedenle yılbaşı gecesini 8 çocuğundan, babasından ve eşinden uzakta geçirmişti. Acı haberi duyar duymaz önceki gün Yeniköy’e gelen Mehmet Kaymak, dün yakınlarının cenazesinde gözyaşlarına boğuldu.

Mehmet Kaymak yakınlarının yan yana duran tabutlarına bakarak “Bu acıya kalbim nasıl dayanacak Yarabbi” diyerek sinir krizi geçirdi. Ölen 5 kişi gözyaşları içinde toprağa verildi.

DHA