Magazin Kalbimdeki Deniz son bölüm sonrası 39. bölüm fragmanında Deniz tutuklanıyor!

Kalbimdeki Deniz son bölüm sonrası 39. bölüm fragmanında Deniz tutuklanıyor!

Paylaş
Kalbimdeki Deniz son bölüm sonrası 39. bölüm fragmanında Deniz tutuklanıyor!

Kalbimdeki Deniz son bölümü ile etkileyici sahneleri izleyicilerle buluşturdu. Son bölümde yaşanan olayların ardından yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağını merak eden dizinin takipçileri, Kalbimdeki Deniz 39. yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başladı. İşte, Deniz'in tutuklanarak cezaevine gönderildiği Kalbimdeki Deniz 39. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Kalbimdeki Deniz 39. yeni bölüm fragmanında olaylar Deniz'in aleyhine gelişiyor. Suçlamalardan kaçamayan Deniz hapishaneye girmekten kurtulamadı.

Kalbimdeki Deniz 39. yeni bölüm fragmanında bu durum herkes tarafından şok içerisinde karşılandı.

İşte, tüm bunların ekrana geleceği Kalbimdeki Deniz 39. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan olayların detayı...


KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Mirat kendisine yapılan saldırıyı Alihan’ın planladığını öğrenince karşısına çıkar. Planı umduğu başarıya ulaşamayan Alihan, taktik değiştirerek Deniz’e güven vermenin yollarını arar. Köşke girenin Yosef olduğunu bilmeyen ev ahalisi endişelenirken, Fikriye’nin boşboğazlığı yüzünden az kalsın Diyarların durumu açığa çıkacak gibi olur. Diyar’ı bekleyen asıl tehlike abisi Şirzat ve onun bitmek bilmeyen planlarıdır. Babasını daha yakından tanımak için baş başa vakit geçirmenin yolunu bulan Yosef, Mirat’ın aklını karıştırır. Şebnem Artun’un desteğiyle intikam planlarının ilk adımını atarken, bir yandan da kuzeni Ünal’ı Hülya’yı yıkacak Truva atı olarak hayatına sokar. Alihan Ece’nin Mustafa’yla yaptığı planlara muhalefetle kızını etkilemeye çalışır. Zahide’nin Ece’yle iyi niyetle yaptığı görüşme, hiç beklenmedik bir sonuca yol açarken, Deniz ve Alihan’ın başına gelenler herkesi şok eder.


Kalbimdeki Deniz 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı