Magazin Kalbimin Sultanı 3. son bölüm izle! 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalbimin Sultanı 3. son bölüm izle! 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Kalbimin Sultanı 3. son bölüm izle! 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalbimin Sultanı 3. bölümüyle dün akşam Star TV2de ekranlara geldi. Kalbimin Sultanı son bölümde Sultan 2. Mahmut ile Anna arasında yaşanan kriz, sarayda gerilime neden oldu.. Sultan, öfkelenip Anna'yı ayağına çağırdı ve hiddetlendi. Anna gözyaşlarına hakim olamazken Sultan bu duruma dayanamayıp Anna'yı affetti ve ikili arasında romantik anlar yaşandı. Son bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Star TV'nin yaz dönemine damga vurması beklenen dizisi Kalbimin Sultanı'nın 3. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Sulan ile Anna'nın neler yaşanacağı geçen haftadan bu yana merak edilirken ikili derin bir kriz yaşadı. 2. Mahmut otoritesini sarsan Anna'ya ateş püskürürken, Anna ise kendini ifade etmeye çalıştı fakat işler daha da sarpa sardı. Anna, Hünkarın sözleriyle yıkılırken gözyaşı döktü. Bu duruma daha fazla dayanamayan 2. Mahmut, daha sonra Anna'nın gönlünü alırken ikili son sahnede sürpriz bir şekilde yakınlaştı.

Haberin Devamı

KALBİMİN SULTANI SON BÖLÜM İZLE

KALBİMİN SULTANI 4. BÖLÜM FRAGMANI

Kalbimin Sultanı 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Kalbimin Sultanı yeni bölümde Sultan 2. Mahmut, kendisinden köşe bucak kaçan Anna'nın ayağına gidiyor. Sultan, Anna'ya kendisinden neden kaçtığını sorarken Anna'nın verdiği cevap ise şoke ediyor.

Kalbimin Sultanı 4. bölümüyle 4 Temmuz Haziran Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında...