Sağlık Kalçasındaki silikon kayınca...

Kalçasındaki silikon kayınca...

Paylaş
Kalçasındaki silikon kayınca...

İngiltere'de bir kadının daha güzel görünmek uğruna kalçasına taktırdığı silikon yerinden kayınca ortaya şok görüntüler çıktı. Bu videoyu 18 yaşından küçüklerin izlememesini tavsiye ediyoruz

Youtube paylaşım sitesinde yayınlanan 20 saniyelik video görüntüde bir kadının, yerinden kaydığı anlaşılan, kalçasındaki silikonu tekrar eski yerine yerleştirme çabası görülüyor.

Kadın bir yandan silikonu yerine yerleştirerek ortaya çıkan tuhaf görüntüden kurtulmak isterken, diğer yandan da 'Benim implantım işte böyle kayıyor. Sanırım, aslında böyle olmaması gerek. Kaymaması gerek' diyor.

BOŞLUK AÇIP YERLEŞTİRİYORLAR


İngiliz Daily Mail gazetesinin görüştüğü plastik cerrah Adrian Richards, görüntülerin gerçek olma olasılığının yüksek olduğunu belirterek, normal şartlarda bu tip silikonların kalçada özel olarak açılan bir boşluğa yerleştirildiği söyledi.

Dr. Richards, adı bilinmeyen kadına implant yapan cerrahların muhtemelen silikon için pelvis bölgesine yakın bir yerde tam bir boşluk açmaması nedeniyle silikonun kayma yapmış olabileğini kaydetti. (DHA)

ŞOK GÖRÜNTÜLER İKİNCİ SAYFADA




DİKKAT! RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜLER

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8258","8258","201211","8258-2.jpg");

2

Haberin Devamı