Türkiye (Son Dakika) 'Kalçasını domuz dişledi, çoban bayıldı'

'Kalçasını domuz dişledi, çoban bayıldı'

Paylaş
'Kalçasını domuz dişledi, çoban bayıldı'

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaban domuzunun saldırısına uğrayan çoban yaralandı. Talihsiz çoban, 'Domuzun saldırısı sonrası yere düştüm, defalarca kalçamı dişledi' dedi

Eskihan köyünde çobanlık yapan Ferit Koyunsever, aniden önüne çıkan yaban domuzunun saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Koyunsever, yanındaki tüfekle ateş ederek domuzu öldürdükten sonra kısa süreli baygınlık geçirdi. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen köylülerin bulduğu Koyunsever, Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

'BOĞAZINI TUTMAYA ÇALIŞTIM AMA ÇOK KUVVETLİYDİ'

Koyunsever, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayvanlarını otlattığı sırada aniden önüne çıkan bir domuzun saldırısına uğradığını belirterek, "Domuzun saldırısı sonrası yere düştüm, defalarca kalçamı dişledi. Ben de domuzun boğazını tutmaya çalıştım ama çok kuvvetliydi" dedi.

Aldığı darbelerle yaralanan Koyunsever, yanında bulunan tüfekle domuzu vurup, telef etti. Silah seslerini duyan köylüler tarafından kanlar içinde baygın olarak bulunan çoban Koyunsever, çağrılan ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste tedavi edilen Ferit Koyunsever, daha sonra taburcu edildi.

AA

Haberin Devamı