Spor Kale Neuer'in, pazubant Lahm'ın

Kale Neuer'in, pazubant Lahm'ın

Paylaş
Kale Neuer'in, pazubant Lahm'ın

Almanya Milli Takımı'nda Philipp Lahm'ın kaptan olması, Schalke 04'te forma giyen kaleci Manuel Neuer'in de milli takım kalecisi olması bekleniyor

Alman Milli Takım kampını yakından izleyen Alman spor muhabirleri, daha önce takım kaptanı olması beklenen Bayern Münih’li oyuncu Miroslav Klose ya da Bastian Schweinsteiger gibi oyuncuların, Şampiyonlar Ligi finalindeki Inter yenilgisinden sonra kendilerini öncelikle yeniden toparlaması gerektiği görüşünde birleşiyor.

Muhabirler, Alman Milli Takımı’nın Teknik Direktörü Joachim Löw’ün, milli takım içinde zaten yeteri kadar sorumluluk üstlenmiş bulunan bu oyuncuların yerine Philipp Lahm’ı milli takım kaptanı yapacağı yönünde çok sayıda işaretin olduğunu kaydetti.

Milli takımın kalesine de, daha önce isimleri geçen Tim Wiese ya da Hans-Jörg Butt gibi kalecilerin yerine, son zamanlardaki performansıyla göz dolduran Manuel Neuer’in getirilmesi bekleniyor.

Öte yandan Löw, gazetecilere yaptığı açıklamada, Stuttgart’ta oynayan Serdar Taşçı’nın da "kadroda yer alacağını hesaba katabileceklerini" söyledi. Löw’ün kadroyu Çarşamba günü açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı