Spor Kaleci Cenk için büyük kapışma

Kaleci Cenk için büyük kapışma

Paylaş
Kaleci Cenk için büyük kapışma

Denizlispor, genç file bekçisi Cenk Gönen'i Fenerbahçe'ye vermeye hazırlanırken, son anda Beşiktaş'ın devreye girmesiyle transfer yeni bir boyut kazandı

Başkan Ali İpek'in bir süredir pazarlık halinde olduğu Fenerbahçe ile 1.5 milyon TL'ye el sıkıştığı ve anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi.

Ancak Beşiktaş'ın devreye girmesiyle frene basan İpek, iki kulübe de rakamın arttığını bildirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş fiyatın yükselmesi üzerine beklemeye geçerken Ali İpek, "Kim daha fazla para verirse, Cenk'i alır" diye konuştu.

Tatilini İstanbul'da geçiren Cenk ise, menajeri yurt dışında olduğu için gelişmelerden haberdar olmadığını belirterek, "Denizlispor'a 16 yaşımda geldim. Bu günlere gelmemde kulübümün büyük payı var.

Eğer bir başka kulübe gidersem, Denizlispor'un para kazanmasını isterim. Beşiktaş ya da Fenerbahçe fark etmez. İki takımda da forma giymekten gurur duyarım.

Benim Beşiktaşlı olduğuma dair iddialar var. Bunlar tamamen asılsız. Ben babadan Göztepeliyim. Ekmeğini yediğim ve yiyeceğim takım için de her şeyimi veririm" şeklinde konuştu.

Ferah IŞIK/DENİZLİ (DHA)

Haberin Devamı