Spor 'Kalemizi Fenerbahçe'ye mi açsaydık'

'Kalemizi Fenerbahçe'ye mi açsaydık'

Paylaş
'Kalemizi Fenerbahçe'ye mi açsaydık'

Eski Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Aziz Yıldırım'ın 5 sezon önceki maçla ilgili "şike" iddialarına, "Ne yapsaydık, Fenerbahçe'ye kalemizi mi açsaydık?" dedi

İpek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın da katıldığı Mehmet Ali Yalçındağ’ın "Futbolun Zirvesindekiler" davetinde, Yıldırım’ın "O maçta şike yapıldı. İsteyene ispat ederim. O kadar söylüyorum ama kimse bu işin üzerine gitmiyor" sözleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı’nın bu konuyu tekrar tekrar gündeme getirmesini anlayamadığını söyledi.

Denizlispor’un 2005-2006 sezonunda ligdeki kaderinin son 90 dakikaya kaldığını, dolayısıyla kimin şampiyon olacağıyla ilgilenmediklerini, sahaya kendilerini ligde bırakacak sonucu elde etmek için çıktıklarını ifade eden İpek, "Sayın Yıldırım, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp bu konuyu ortaya atıyor.

Küme düşmemek için oynuyorduk. Ne yapsaydık, Fenerbahçe’ye kalemizi mi açsaydık? Yenilse miydik? Biz küme düşelim ama Fenerbahçe şampiyon olsun mu demeliydik? Biz sahada kümede kalabilmek için mücadele ettik" dedi.

"Denizlispor-Fenerbahçe maçı neden zaman zaman gündeme getiriliyor?" sorusuna İpek, "Anlayamıyorum" yanıtını verdi. Denizlispor ile Fenerbahçe, 2005-2006 sezonunun son maçında Denizli’de karşılaşmış, maçın 1-1 bitmesiyle Fenerbahçe şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırmıştı.

Haberin Devamı