Spor Kaleye giden gol oluyor!

Kaleye giden gol oluyor!

Paylaş
Kaleye giden gol oluyor!

Geldiği günden beri yediği hatalı gollerle taraftarı çıldırtan, yöneticilerin bile tepkisini çeken Zapata, Akaragücü maçında da farklı değildi

Kolombiyalı, hatalarıyla mağlubiyetin baş mimarlarından biri oldu. Galatasaray’da sezonun ilk yarısında kaleyi Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin koruyordu.

Ancak iki file bekçisi de güven vermeyince arayışlara başlayan sarı-kırmızılılar, Hagi’nin ısrarıyla Robinson Zapata’yı kadrosuna kattı. Kolombiyalı’nın yaklaşık 1 sene oynamamış olması, kafalarda soru işaretleri yaratsa da Rumen teknik adam tecrübeli kaleciye kefil oldu.

Ancak Zapata, oynadığı maçlarda yaptığı hatalarla taraftarları adeta delirtti. Yöneticileri bile çileden çıkartan 33 yaşındaki file bekçisi, yine de Hagi’nin ilk tercihi olmayı sürdürdü.

ÜSTÜNE GELEN TOPU İÇERİ ALDI!

Ama genç çalıştırıcının bu ısrarı pahalıya mal oluyor. Zapata, dünkü mücadelede de inanılmaz hatalar yaptı. İlk golde, kornerden gelen topa çıkmayan Kolombiyalı, ikinci golde ise üzerine gelen topu deyim yerindeyse içeri aldı.

Zapata, yediği goller yüzünden takım arkadaşlarını da isyan ettirdi. Galatasaraylı taraftarlar, tecrübeli kalecinin performansı nedeniyle derbi öncesi oldukça tedirgin.

Forumlarda, “Fenerbahçe derbisinde Leo Franco’yu arar hale gelebiliriz”, “Zapata kaledeyken, 3-0 öne geçsek de kaybedebiliriz” tarzı yorumlar yer aldı.

Haberin Devamı