Spor Kaleye Ochoa'yı istiyorlar

Kaleye Ochoa'yı istiyorlar

Paylaş
Kaleye Ochoa'yı istiyorlar

Galatasaray taraftarı, gönlündeki kaleciyi belirledi. Meksikalı Guillermo Ochoa, sarı-kırmızılıların kalede görmek istediği ilk isim

Brezilya’nın efsane kalecilerinden Taffarel, daha sonra da Kolombiyalı Mondragon ile uzun yıllar kalesinde sorun yaşamayan Galatasaray, Mondi ayrıldığından beri aradığı ismi bir türlü bulamadı.

2007 yazından bu yana, Aykut, Orkun, De Sanctis, Leo Franco, Ufuk ve Zapata gibi isimlere bu mevkiyi emanet eden Cim Bom, hiçbirinden beklediği verimi alamadı. Kim gelirse gelsin bir türlü aşının tutmaması en çok da taraftarları üzdü.

Sarı-kırmızılıların internet üzerindeki en önemli buluşma noktalarından webaslan.com da, yapılan araştırmayla bu soruna çare aradı. Taraftarlar kalede en çok görmek istedikleri yıldızları derlerken, listenin ilk sırasına sürpriz bir isim oturdu.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Meksika Ligi’nde, Club America’da forma giyen Guillermo Ochoa aynı zamanda Meksika Milli Takımı’nın da kalesini koruyor. 25 yaşındaki yetenekli eldiven, altyapısından yetiştiği kulübü dışında hiçbir ekipte oynamadı.

Bugüne kadar Avrupa’dan birçok teklif almasına rağmen bu kıtaya transfer olamamasının sebebi, Club America’nın istediği yüksek bonservis bedeli olarak gösteriliyor.

7 milyon Euro’luk ücretin Galatasaray’a da pahalı gelebileceği ancak sezon sonunda sözleşmesi biten Ochoa’nın bedelsiz olarak sarı-kırmızılılara kazandırılabileceği ifade ediliyor.

GALATASARAY KALEYE TARAFTARININ İSTEDİĞİ İSİMLER

1- Guillermo Ochoa
2- Samir Handanovic
3- Grzegorz Sandomierski
4- Allan McGregor
5- Tomasz Kuszczak
6- Vincent Enyeama
7- Carlos Kameni
8- Sinan Bolat
9- Zydrunas Karcemarskas
10-Sergio Romero.

Haberin Devamı