Dr. Haydar Dümen Kaleyi içten fethederseniz
HABERİ PAYLAŞ

Kaleyi içten fethederseniz

Haberin Devamı

Cinsellikte erkekler daha tecrübeli ve atak. Kadınlar biraz geriden geliyor. Üstelik onlar için varsa yoksa duygusallık, sevgi. Siz bu konuda üzerinize düşeni yapın, romantik ortamlar hazırlayın. Kaleyi içten fethedin ki mutluluk yağmur olup yağsın.

BÖYLE SORU YOK!

Çıldırmak üzereyim

35 yaşındayım, 3 yıllık evli, 1 çocuk babasıyım. Eşim 30 yaşında. Ayda 1 birlikte olursak bayram ediyorum. Çıldırmak üzereyim.

CEVAP

Değerli okurum, olayın merhabasında işin zor. Bu gemi böyle gitmez. Aynı yorumumu eşine de söylemek isterdim. Önemli konu çocuğunuz var. Peki muhterem yengemiz evlenirken, nikah masasında “Hee!..” derken, duygusal ve tensel yapısını bilmiyor muydu? Cinsel uyumun olmadığı ailelerde çocuklar bu gerilimden paylarını alırlar. Okul ya da iş konularında bocalarlar. İçimden gelen fısıltı eşinin tedaviye gelmeyeceğidir. Büyük ihtimalle frijittir. Önce teşhis sonra tedavi gerekir, bu da size kalmıştır.

Sevişmek mutlu etmiyor

22 yaşında kızım. Sevgilim 24 yaşında. Onunla sevişirken mutlu olmuyor, elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Aman be sevgili okurum, kollarını kundaklayamayacağına göre bu da dert mi yani? Sevişme kumsalda gezer gibi mi yoksa denizde yüzer gibi mi? Ellerin, kolların bu konudaki rolleri ilişki haritasının yolunu çizer. Yola çıkılmışsa, ele kola pek gerek kalmaz. Yolu bilen basar gaza, bilmeyen için anarşist kollar kaş yapayım derken göz çıkarır!!! Sevişmene bir şey diyemem ama sevişmesini bilmiyorsan arkadaşınla sevişmeyi fantezi için mi yapıyorsun? Yoksa evlenmeyi mi düşünüyorsun? İşte ben onu bilemiyorum.

Kalp krizi geçirir miyim?

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte olurken kalp krizi geçirecek gibi hissediyorum. Hasta değilim ama neden böyle oluyor?

CEVAP

Heyecan sevgili okurum, heyecandan ölenler bile var. Ama sen ölmeyecek, alışana kadar hep böyle titreyeceksin. Önce arkadaşın insani duygularla bu geçişin alt yapısını oluşturacak. Yollar asfaltlanacak. Birlikte olduğunuz oda çiçeklenecek, sıcak-soğuk bir şeyler içilecek. Sonra sohbete geçilecek. Bunun için 1 saat süre gerekecek. Bu sırada sadece el ele tutuşacaksınız. Sevgili okurum, yıllar geçecek, gün gelecek sen bu heyecanın yüzde 1’ine kim bilir neler öderim diyeceksin ama nafile!!! Yıllar gitti gider ve dahi gider. Önce hesap yapalım sonra stabil yollara adım atalım.

Penisim küçük mü?

17 yaşındayım. Penisim 13 santim. Acaba bir sorun var mı? Küçük diye düşünüyorum.

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorun yok. Yola ve derslere devam.

Neden isteksizleştim?

18 yaşındayım. 16 yaşından beri haftada 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Son 2 haftadır isteksizlik var. Neden böyle? Geceleri geç yatıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, düzenli beslen, yatıp kalkma saatlerini, ritmini koru. Birkaç hafta perhize gir. Bırak organ da, ruhun da dinlensin. Enerjin kümelensin. Bu sorunlar kendi kendine geçsin. Sen ona karışma.

Ya tatmin olmazsa?

19 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 10 santim. Küçük olduğunu düşünüyorum. Kız arkadaşımı tatmin edemem diye korkuyorum. Boyutu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, edersin çocuğum edersin. Kendini cinselliğini, bu konuyla ilgili bilgileri öğren. Kız arkadaşının ve eşinin önce ruhunu fethet. Hepsi arkadan gelir.

Eşim mutlu olmuyor

26 yaşındayım, evli ve 2 çocuk babasıyım. Erken boşalma sorunum var. Evlenmeden önce ilişkiye girmedim. Eşimin cinsel mutluluğu hiç yaşamadığını düşünüyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, haklı olabilirsin ama erken boşalmanın tedavisi var. Ve seni de tedavi edeceğiz. Bunun için doktorla birebir karşılaşmanız gerekecek. Çünkü ilaç verilecek.

Orgazm olamıyorum

23 yaşındayım. Erkek arkadaşım benden 2 yaş büyük. Sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Ben bir türlü orgazm olamıyorum. Sevgilim bundan çok rahatsız. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, şimdilik yapacağın bir şey yok. Sevgilini üzüp bıktırma. Yani cinsellikten soğutma. Romantik ve duygusal ilişkilerinize ağırlık verin.

İç çamaşırımda kan vardı

18 yaşında kızım. 3 gün önce sevgilimle ilişkiye girdik. Eve gittiğimde iç çamaşırımda kan gördüm. Acaba kızlıgım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili yavrum, sanırım zedelendi. Bozuldu demeye dilim varmıyor.

Geç boşalıyorum

25 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıldır birlikteyim. Penisimde aşırı sertlik var ve sevişirken geç boşalıyorum. Bu sorunları nasıl atlatırım?

CEVAP

Değerli okurum, bravo sana. Doğanın sana verdiği bir nimet. Yeme, içme, şükret.


Eşime yeter mi?

22 yaşındayım. 1.96 boyundayım, 63 kiloyum. Penisim 13 santim. Kızlık zarını bozmak için yeterli mi? Partnerimi tatmin eder miyim?

CEVAP

Değerli okurum, her şey için yeterli. Partnerini tatmin eder, öteye bile geçersin.

Kız sperm görmüş

18 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla seviştik. Ben vajinanın üzerine boşaldım. Kız arkadaşım vajinasını yıkarken alt tarafta biraz sperm görmüş. Onu da sildi. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kalacağını sanmıyorum.

Üst üste yapıyorum

20 yaşındayım. Haftada 4 kez mastürbasyon yapıyorum ama üst üste yapma ihtiyacı duyuyorum. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 3-4 keremastürbasyonu yap. Birinci mastürbasyonun kısa sürdüğünü sanıyorum. Bu da seni erken boşalmayı hazırlar. Üst üste orgazmlar elbette yorucu olur. İşte formül:Her şeyin ortası, iradenin rotası.

Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum

21 yaşındayım. Şu ana kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Birkaç kez genelevde ilişkiye girdim. Onun dışında günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu ileride sorunlara yol açar mı?

CEVAP

Değerli okurum, günde 5 mastürbasyon seni esir alır. Bundan çeşitli zararlar göreceksin ve kendi başına binbir çorap öreceksin. Benden söylemesi. Haftada 3’e inmediğin sürece oraya buraya danışacaksın. İşin özü ve tedavisi senin elinde. Gücünü de yitirme, kalsın belinde.

Karım kendini kasıyor

3 aylık evliyim ama eşimle ilişkiye giremedik. Ne zaman birlikte olmak istesem bütün vücuduyla bana karşı koyuyor. Bu durum beni çok üzüyor. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, akıl almaz boyutlara ulaşan bir olaydan söz ediyorsun ve adını da biliyorsun; VAJİNİSMUS. Tedavisi var.

GÜNÜN SÖZÜ

Evren bir kaos mu, bir düzen mi yoksa insanı üzen mi? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder