Gündem Kalkınmaya ömrünü adadı

Kalkınmaya ömrünü adadı

Paylaş
Kalkınmaya ömrünü adadı

Demirören Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören (81), 8 Haziran’da tedavi gördüğü İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde solunum yetmezliği nedeniyle hayata veda etmişti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, dün Demirören Ailesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Taziyeleri, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Yıldırım Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay, Demirören Medya Grubu Başkanı Mehmet Soysal ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar kabul etti.

Haberin Devamı

‘DUAYEN BİR İSİM’

Burada konuşan Rifat Hisarcıklıoğlu, “İş hayatında önemli başarılara imza atan ve duayen bir isim olan Erdoğan Demirören, değerli bir insandı. Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına ve sosyal projelere ömrünü adayan Demirören’e Allah’tan rahmet, diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

KİMLER KATILDI?

Taziye ziyaretine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte katılan yönetim kurulu üyeleri şöyle: Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Cengiz Günay, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB eski Yönetim Kurulu Üyesi Halim Mete, Gümrük Turizm İşletmeleri AŞ Başkanı ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren.

Haberin Devamı