Spor Kallström mü Pjanic mi?

Kallström mü Pjanic mi?

Paylaş
Kallström mü Pjanic mi?

Lyon Başkanı Jean Michel Aulas'ın yaptığı, “Bir oyuncumuz için Galatasaray'la büyük ölçüde anlaştık” açıklaması büyük heyecan yarattı

Galatasaray’da önümüzdeki günlerde transferde hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor. Yönetim dört bir yandan çalışmalarını sürdürürken, Fransa’dan gelen bir haber sarı-kırmızılı renklere gönül verenleri hem heyecanlandırdı hem de meraklandırdı.

Lyon Başkanı Jean Michel Aulas’ın Fransız TF1 kanalındaki açıklamasında, “Bir oyuncumuz için Galatasaray’la büyük ölçüde anlaştık” demesi, “Aulas acaba hangi oyuncuyu kast etti?” sorularının sorulmasına neden oldu.

Ünal Aysal, başkan seçildikten kısa bir süre sonra yaptığı açıklamada, Johan Elmander ve Kim Kallström’ü istediklerini açıklamıştı. Elmander geldi ancak Kallström transferinde bir türlü gelişme yaşanmadı.

İsveçli orta saha oyuncusuna imza attırılmamasının nedeni olarak, Fatih Terim’in daha kaliteli bir oyuncuyu istemesi gösterilmişti. Terim’in adayı yine Lyon’da forma giyen Miralem Pjanic.

Tecrübeli teknik adam bu oyuncuyu izlemek için, EURO 2012 elemelerindeki Romanya-Bosna Hersek maçında tribündeki yerini almıştı.

Şimdi herkesin merak ettiği bir soru var: Yönetimin istediği Kallström mü yoksa Fatih Terim’in istediği Pjanic mi transfer edilecek?

Bu arada Fransız basını, Galatasaray’ın bir başka Lyon’lu orta saha oyuncusu Brezilyalı Ederson’la ilgilendiğini de iddia ediyor.

Haberin Devamı