Spor Kallström olmadı rota Emana

Kallström olmadı rota Emana

Paylaş
Kallström olmadı rota Emana

Bir yıl sözleşmesi bulunan Kallström için Lyon'un 6 milyon Euro istemesi üzerine Galatasaray rotayı Real Betis'in yıldızına çevirdi

Galatasaray, eski göz ağrısı Achille Emana'yı yeniden gündemine aldı. Orta sahaya Selçuk İnan'ı transfer eden ve bir de yabancı takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, bir süredir Lyon'un yıldız futbolcusu Kim Kallström ile ilgileniyordu.

Ancak Fransız ekibin, 1 yıl sözleşmesi bulunan futbolcu için 6 milyon Euro bonservis bedeli istemesi, Galatasaray'a geri adım attırdı. Bu transferi beklemeye alan Galatasaray daha önce de sık sık sarı-kırmızılı takım ile anılan Emana ile ilgilenmeye başladı.

Kamerunlu yıldızı kadrosuna katmakta kararlı görünen sarı-kırmızılı yönetimin, Real Betis ve 28 yaşındaki ön libero ile temasa geçtiği belirtildi. İspanyol ekipten yıllık 1.5 milyon Euro alan Emana'ya 2.5 milyon Euro ödemeye hazır olan Galatasaray'ın Real Betis'e ise 4 milyon Euro önereceği öğrenildi.

HÜCUM GÜCÜ DE YÜKSEK

Geçen sezon İspanya Ligi'nde 27 maçta görev yapan tecrübeli futbolcu, 13 gol atarak hücumda da ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Emana, 2008-09 sezonunda Toulouse'dan Betis'e transfer olmuştu.

Geçen sezon Real Betis'in La Liga'ya yükselmesinde büyük rol oynayan 28 yaşındaki Emana, milli takım dahil kariyeri boyunca 336 maça çıkarken, 66 gol atıp, 15 de asist yaptı.

Haberin Devamı