Spor Kallström ve Ederson'a 15 milyon Euro

Kallström ve Ederson'a 15 milyon Euro

Paylaş
Kallström ve Ederson'a 15 milyon Euro

Fransız basını, Galatasaray'ın Kallström ve Ederson için 15 milyon Euro önerdiğini ancak Lyon'un bu teklifi geri çevirdiğini yazdı

Orta sahaya 1 ya da 2 takviye yapmak isteyen Galatasaray’ın gündemine birçok isim girdi. Adı sarı-kırmızılılarla en çok anılan isimlerden biri Kim Kallström.

Fransız basını, Cim Bom’un Lyon’dan sadece Kallström’ü değil, Ederson’u da istediğini yazdı. Fransa’da çıkan haberlere göre sarı-kırmızılılar, iki yıldız için Lyon’a 15 milyon Euro’luk bir teklif yaptı.

Ancak Fransız ekibinin, iki önemli oyuncusu için önerilen bu rakamı yetersiz bulduğu ve bu nedenle geri çevirdiği belirtildi. Lyon’un bu teklifi kabul etmemesinin nedenlerinden biri olarak da bir başka orta saha oyuncusu Jeremy Toulalan’ı Malaga’ya satmaya hazırlanması gösterildi.

Başkan Aulas’ın, aynı mevkiden 3-4 oyuncuyu birden göndermeye sıcak bakmadığı, bu nedenle önce Toulalan’da yaşanacak gelişmeleri beklediği belirtildi.

Galatasaray ayrıca yine Lyon’da forma giyen Miralem Pjanic’le de ilgileniyor. Fatih Terim, bu futbolcuyu izlemek için Monaco-Lyon ve Romanya-Bosna Hersek maçlarını tribünden takip etmişti.

Haberin Devamı