Türkiye (Son Dakika) Kalorifer tankında 236 kilo 700 gram esrar

Kalorifer tankında 236 kilo 700 gram esrar

Paylaş
Kalorifer tankında 236 kilo 700 gram esrar

Mardin'den İzmir'e gelen demir yüklü kamyonun kasasındaki kalorifer tankına gizlenmiş 236 kilo 700 gram esrar ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı

İzmir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, istihbari çalışma doğrultusunda, Kızıltepe’den kente gelecek bir kamyonda, uyuşturucu madde olduğu bilgisini edindi. Harekete geçen ekipler, Buca Kaynaklar Mevkii’nde durdurduğu tavuk kümesi yapımında kullanılan demirlerin yüklü olduğu kamyonun kasasında köpeklerin yardımıyla arama yaptı.

Haberin Devamı

Aramada, demirlerin altındaki kalorifer tankına variller içinde gizlenmiş olan 236 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Kamyon şoförü A.O., yanındaki A.B. ile onları karşılamaya gelen D.K. ve Ö.K., yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgularında suçlamaları kabul etmedi. Araştırmada, zanlıların, tavuk kümes yapım işleriyle uğraştıkları, iflas edince malzemeleri İzmir’e geri getirmek isterken esrarı da zulaladıkları saptandı.

EVDE 8 KİLO ESRAR

Ekiplerin, istihbari çalışma doğrultusunda yaptığı başka bir operasyonda ise Bayraklı İlçesi’ndeki evinde 8 kilogram esrar bulunan işsiz A.C.A., gözaltına alındı. Her iki operasyonla ilgili yakalanan 5 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

DHA