Magazin Kalp Atışı 14. bölüm: Eylül ve Ali Asaf için yeni bir hayat başlıyor

Kalp Atışı 14. bölüm: Eylül ve Ali Asaf için yeni bir hayat başlıyor

Paylaş
Kalp Atışı 14. bölüm: Eylül ve Ali Asaf için yeni bir hayat başlıyor

Sevilen dizi Kalp Atışı 14. bölümüyle ekrana geldi. İşte Kalp Atışı 14. bölüm özeti...

Show TV ekranlarının Cuma akşamı izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Kalp Atışı, 14. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde Ali Asaf, Ziyanur'un ölümüyle oldukça sarsılıyor.

Diğer taraftan Eylül, Ali Asaf'ın evlilik teklifine yanıt verir ve ikili için yepyeni bir hayat başlar.

İşte Kalp Atışı 14. bölüm fragmanı ve özeti...



Kalp Atışı dizisindeki bu sahne özel harekâtçıları kızdırdı


KALP ATIŞI 14. BÖLÜMDE EYLÜL VE ALİ ASAF İÇİN YEPYENİ BİR HAYAT BAŞLAR


Kalp Atışı'nın dün akşam ekrana gelen 14. bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı. Ziyanur’un ölümü Ali Asaf’ı oldukça sarsmıştır. Bildiği tüm gerçekleri Eylül’e açıklamak için her şeyin başladığı yere doğru birlikte bir yolculuğa çıkarlar. Fakat yolda kötü bir sürpriz onları beklemektedir.

Bu arada hastaneye gelen kimliği belirsiz kadın, Eylül’e İpek’e tekrardan ablalık yapacağı o büyük adımı attırır. Selim’in yaşayacağı talihsiz kaza Ali Asaf’ın bir doktor olarak alacağı en zor karara sebep olur. Diğer tarafta yarım kalan evlilik teklifine cevap veren Eylül ve Ali Asaf için yepyeni bir hayat başlamaktadır...


Kalp Atışı'nda Ali Asaf'tan Eylül'e sürpriz hediye

KALP ATIŞI 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Asaf’ın sözlerini duyan Ziyanur kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Ziyanur’u hayata döndürmek için elinden geleni yapan Ali Asaf’ın en büyük destekçisi Eylül oldu. Esma sayesinde kendisine komplo kuranın Sinan olduğunu anlayan Eylül, ondan hesap sordu.

Babasına söylediği sözlerden dolayı büyük bir pişmanlık yaşayan Ali Asaf bir yandan da Eylül’e gerçekleri söylemek istedi. Bahar’ı öldüren ve hastanede tedavi olan saldırgan Eylül’e özür mektubu bırakarak kendini öldürmeye çalıştı. Süleyman’ın hasta yatağında Ziyanur’u ziyaret ettiği anlarda ise nefesler tutuldu.

Süleyman, Ziyanur’u geçmişiyle ilgili önemli bir sırrı Ali Asaf’a söylemekle tehdit etti. Süleyman’ı engellemeye çalışan Ziyanur’un yere yığıldığı final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.



Kalp Atışı'nda Ali Asaf ve Eylül için aşk zamanı



Haberin Devamı