Magazin Kalp Atışı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Atışı 16. bölümde ne oldu?

Kalp Atışı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Atışı 16. bölümde ne oldu?

Paylaş
Kalp Atışı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Atışı 16. bölümde ne oldu?

Kalp Atışı dizisi 16. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Eylül, hastanenin kendisine devredilen hisseleri ile artık tüm gerçeği öğrenmiştir. Ali Asaf'ın tüm bu yaşananlardan haberdar olması ve Eylül'e söylememesi onu çok sinirlendirir. Peki Kalp Atışı'nın 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar

Kalp Atışı dizisinin 16. yeni bölümü yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kalp Atışı dizisinde bu hafta Eylül, kendisine devredilen hisselerle birlikte tüm gerçekleri öğrenir.

Ali Asaf'ın olan bitenden haberi olduğunu öğrenen Eylül çılgına döner. Babannesinin ölümünün arkasında Ziyanur'un da parmağı olduğunu öğrenir.

Kalp Atışı dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz...



KALP ATIŞI 16. BÖLÜM ÖZETİ


Eylül, kendisine devredilen hastane hisseleriyle artık tüm gerçeği öğrenmiştir. Babaannesinin ölümünün örtbas edilmesindeki suçlulardan biri Ziyanur’dur. Eylül, ölümünden sonra Ziyanur'un vicdanını rahatlatmak için hastanenin hisselerini kendisine devrettiğini düşünüp çok daha sinirlenir Duyduğu öfkenin ilk hedefi Ali Asaf olur doğal olarak. İki aşık sert bir yüzleşmenin içine girerken Ali Asaf karşısında 11 yıl önceki Eylül’ü bulacaktır.


KALP ATIŞI 16. BÖLÜM 2. FRAGMAN



Herkesin merak ettiği şey Eylül’ün evlilik yüzüğünü çıkarıp çıkarmayacağı olur. Ali Asaf ise asla vazgeçmeyecek ve Eylül’ü iyileştirmek için kendince bir yol bulacaktır. Diğer tarafta Nesrin’in yalanı ve ardından gelen oyunu İpek’i büyük bir tehlikenin içine atar. Aynı anlarda iki küçük çocuğun hayatı Eylül’e bırakılan hisselerle bir anda değişecektir.


Haberin Devamı