Magazin Kalp Atışı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Kalp Atışı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Paylaş
Kalp Atışı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Kalp Atışı son bölümü ile izleyicilere duygu yüklü dakikalar yaşattı. 18. Bölümünde; Eylül mutluluğunu bir kenara koyup kız kardeşini bulmak için harekete geçer. Son bölümün ardından Kalp Atışı dizisinin takipçileri yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Ali Asaf'ın eski eşi yine karşısına çıktı işler karıştı. Peki 19. bölümde neler olacak? Kalp Atışı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kalp Atışı 18. bölümünde eski karısı Nazlı, dinmeyen acısıyla yıllar sonra yeniden Ali Asaf'ın karşısına çıkıyor. Son bölümde izleyicileri şaşırtan olayın ardından yeni bölümde neler olacağının ipuçları Kalp Atışı 19. bölüm fragmanında aranıyor.


SON BÖLÜM ÖZETİ


Kalp Atışı’nın 18. Bölümünde; Eylül mutluluğunu bir kenara koyup kız kardeşini bulmak için harekete geçer. Aynı anlarda Ali Asaf hastaneden gelen acil bir telefonla hiç beklemediği geçmişiyle yüzleşir. Eski karısı Nazlı, dinmeyen acısıyla yıllar sonra yeniden Ali Asaf'ın karşısındadır. Ali Asaf bu karşılaşmayla sarsılmış olsa da Eylül onun yanındadır. Ve bunun simgesi olacak kutuyla onun yanına gider.

İpek'in ölümle burun buruna geldiği anda ise Alp başka bir savaşın içindedir. Bir uçurumun kenarında son isteklerini yerine getirir. Herkese büyük bir ders vererek. Mutluluk sanıldığı kadar uzakta değildir. Aşk elbet de kazanacaktır.


YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


Kalp Atışı dizisi yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekran karşısına kilitlerken dizi biter bitmez fanları yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Kalp Atışı 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Yayınlandığı anda fragmana haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Barış Aytaç, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan ve Erdem Kaynarca eşlik ediyor. Kore dizisi “Doctors” tan uyarlanan Kalp Atışı dizisinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yapıyor. Senaryoda ise Makbule Kosif, Eda Tezcan, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel ve Melis Veziroğlu Yılmaz gibi güçlü isimler yer alıyor.

Haberin Devamı