Magazin Kalp Atışı'nda Ali Asaf ve Eylül için aşk zamanı

Kalp Atışı'nda Ali Asaf ve Eylül için aşk zamanı

Paylaş
Kalp Atışı'nda Ali Asaf ve Eylül için aşk zamanı

Kalp Atışı'nın 4.bölümünde  şiddetli yağmur altında romantik bir dans gerçekleştiren Ali ve Eylül birbirlerine karşı olan duygularını daha açık bir şekilde dile getirmeye başlayacak

Kalp Atışı'nda Eylül’ün ilk bölümlerdeki karşı koymaları Ali’nin ona karşı olan sevgisini anlamasıyla birlikte son buluyor.

Ali’nin kendisi için çabaladığını gören Eylül, şiddetli yağmur altında gelen dans teklifini geri çevirmiyor. “Bazı insanlar yağmuru izler bazıları ise ıslanır” diyen Ali, Eylül’ü yanına davet edecek ve ikili şiddetli yağmur altında dans ediyor.



KALP ATIŞI’NDA GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMLERDE NELER YAŞANMIŞTI?


Geçtiğimiz haftalarda hastanede çalışan başarılı bir doktor olan Ali, yine hastaneye girmeye çalışan genç doktor adayı Eylül’den etkilendiğini dile getirmişti.

Ali’ye aşık olan hastanenin sahibi Sinan’ın kızı Bahar ise babasına Eylül’ün hastaneden atılması konusunda baskı yapmıştı. Kızının isteklerine karşı gelemeyen Sinan, Eylül’ün durumunu yakından incelemek üzere çalışmalar yapmıştı.

Eylül’ü hastaneden göndermek üzere girişimlerde bulunan Sinan karşısında ona engel olmak isteyen kişileri bulmuştu.

Eylül’ü her konuda savunmaya devam eden Ali ise asistanlık ve ameliyat gibi konularda genç doktorun arkasında durarak hastanedeki geleceğinin kalıcı olması konusunda adımlar atmıştı.


Kalp Atışı 3. bölüm fragmanı: Eylül’ün hastanedeki geleceği tehlikede!

Haberin Devamı