Spor Kamara Eskişehirspor'da

Kamara Eskişehirspor'da

Paylaş
Kamara Eskişehirspor'da

Halil Altıntop'u Trabzonspor'a kaptıran Eskişehirspor önemli bir ismi kadrosuna katarak transfere hızlı girdi. Kırmızı-siyahlılar İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ın sol kanat oyuncusu Diomansy Kamara ile 3 yılık sözleşme imzaladı

Halil Altıntop'u Trabzonspor'a kaptıran Eskişehirspor önemli bir ismi kadrosuna katarak transfere hızlı girdi. Kırmızı-siyahlılar İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ın sol kanat oyuncusu Diomansy Kamara ile 3 yılık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Eskişehir'e gelen Kamara, tesislerde kırmızı-siyahlı kulübün başkanı Halil Ünal ile birlikte sözleşmeye imza attı. Kamara, Eskişehirspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Senegalli oyuncu, "Buraya futbol oynamak için geldim. Sakatlığım ile ilgili dedikodular tamamen gerçekdışı" dedi.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Kamara'yı 3 yıllığına Eskişehirsporlu yaptıklarını belirterek, ilerleyen dönemlerde yıldız futbolcuları kadrolarına katmaya devam edeceklerini söyledi. 2007 yılında West Bronwich Albion'dan Fulham'a transfer olan Kamara, 59 maçta 12 gol attı. 2010 yılının ikinci yarısında Celtic'e, geçtğimiz sezonda Leicester City'e kiralanan 31 yaşındaki oyuncu sakatlıklar nedeniyle fala forma şansı bulamadı. Senegal Milli Takımında da 49 maçta şans bulan Kamara 9 gol kaydetti.

Haberin Devamı