Spor Kampa giriyorlar

Kampa giriyorlar

Paylaş
Kampa giriyorlar

(A) Milli Bayan Voleybol takımı, yaz hazırlık döneminin ilk kampına 6 Mayıs Perşembe günü giriyor

Ankara’da 15 Mayıs Cumartesi gününe kadar sürecek kampta milli takımda yer alacak teknik ve idari kadro ile sporcuların isimleri açıklandı. Bayan Milli Takımlar Koordinatörü Cengiz Göllü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi bu yaz döneminde birçok turnuva oynayacağız. Ekim ayında da Dünya Şampiyonası Finalleri başlayacak. Bu sürece hazırlanmak için bu kampı düzenledik. Aroma Bayanlar Birinci Ligi Play-Off maçları bitince bu kadroya yeni isimler dahil olacak" dedi.

KAMP KADROSU

Teknik heyet: Alessandro Chiappini (antrenör), Mehmet Bedestenlioğlu (yardımcı antrenör), Onur Çarıkçı (yardımcı antrenör), Nicola Negro (istatistik antrenörü), İbrahim Yanmış (doktor), Sibel Kahyalıoğlu (masöz)

Oyuncular: Pelin Çelik (Ankaragücü), Cansu Aydınoğulları (Beşiktaş), Asuman Karakoyun (Eczacıbaşı Zentiva), Ergül Avcı (Nilüfer Belediye), Gözde Dal (Galatasaray), Neşve Büyükbayram ( Eczacıbaşı Zentiva), Elif Onur (Nilüfer Belediye), Meryem Boz (İller Bankası), Büşra Cansu (Eczacıbaşı Zentiva), Neriman Özsoy (Eczacıbaşı Zentiva), Gözde Yılmaz (Yeşilyurt), Seray Altay (Eczacıbaşı Zentiva), Dilara Bilge (Galatasaray), Selime İlyasoğlu (Konya Ereğli Belediye), Merve Dalbeler (Yeşilyurt)

AA

Haberin Devamı