Gündem Kamyon otomobile çarptı: 3 ölü, 4 yaralı

Kamyon otomobile çarptı: 3 ölü, 4 yaralı

Paylaş
Kamyon otomobile çarptı: 3 ölü, 4 yaralı

Elbistan'da bir kamyonun otomobile çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 4 kişi yaralandı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, bir kamyonun otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, dün gece saat 23.00 sıralarında Elbistan-Nurhak karayolu Elbistan Şeker Fabrikası önünde meydana geldi. Nurhak yönüne giden Mehmet Böke (35) yönetimindeki 46 HR 945 plakalı kum yüklü kamyon, tali yoldan ana yola çıkan Elbistan Şeker Fabrikası'nda çalışan ve mesaiden çıkan işçilerin bulunduğu Durdu Söyler (45) yönetimindeki 46 EA 161 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil ile kamyon takla atarak yol kenarına savruldu. Can pazarının yaşandığı kazayı gören fabrika işçileri, olay yerine gelerek otomobilde sıkışan arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı.

Olay yerine gelen çağrılan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri de, otomobildeki kişileri kurtarmak için seferber oldu.

Kazada, hurdaya dönen otomobildeki Hacı Pıçak (48) ile Durdu Avcı (46) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan otomobil sürücüsü Durdu Söyler, aynı araçta bulunan fabrika işçileri Rahmi Kılıç (45) ve Mustafa Dönmez (45) ile kamyon şoförü Mehmet Böke ve yanında bulunan Veli Böke (22) ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Durdu Söyler de, yapılan müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Durumları ağır olan Rahmi Kılıç Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Mustafa Dönmez ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Kazada ölen işçilerin aileleri ile mesai arkadaşları hastanede sinir krizleri geçirdi. Durumu iyi olan kamyon şoförü Böke, tedavisinin ardından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hasan GÖÇER / ELBİSTAN (Kahramanmaraş), ( DHA )