Türkiye (Son Dakika) Kamyon polis aracına çarptı: 5 ölü

Kamyon polis aracına çarptı: 5 ölü

Paylaş
Kamyon polis aracına çarptı: 5 ölü

Elazığ'da beton mikserinin yol kontrolü yapan sivil polis aracına çarpması sonucu ilk bilgilere göre 3 polis şehit olurken, 2 vatandaşın da hayatını kaybetti

Elazığ'ın Sivrice İlçesi yakınlarında beton mikserinin yol kontrolü yapan sivil polis aracına çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3 polis şehit olurken, 2 vatandaş da hayatını kaybetti. Bu arada kazada öldüğü belirtilen polis memurlarından Serkan Engin, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahelesiyle yeniden yaşama döndürüldüğü ama durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Kaza, Elazığ'ın Sivrice İlçesi yakınlarında dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil bir ekip Diyarbakır Karayolu üzerindeki Sivrice İlçesi yol ayrımında yol kontrolleri yapmaya başladı. Polis memurlarının üzerinde minibüs taşıyan Fethi Tümer'in kullandığı 23 HD 601 plakalı çekici kamyoneti arama sırasında ise Niyazi Çetin'in kullandığı beton mikseri hızla polis aracı ve çekiciye çarparak devrildi.

ŞEHİT OLDUĞU BİLDİRİLEN POLİS HASTANEDE YAŞAMA DÖNDÜRÜLDÜ

Korkunç kazada ismi şehit polisler arasında geçirilen Serkan Engin'in ise götürüldüğü Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorların müdahalesiyle hayata döndürüldüğü açıklandı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Serkan Aydın'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

ELAZIĞ VALİSİ : 3'Ü ŞEHİT, 5 ÖLÜMÜZ VAR

Elazığ Valisi Muammer Erol, Sivrice İlçesi yakınlarında meydana gelen kazada 3 polisin şehit olduğunu 2 vatandaşında hayatını kaybettiğini belirterek, ölü sayısının 5 olduğunu açıkladı.

Vali Erol, polis memurları Murat Koç, Abdullatif Yavuz ve Taha Yasin Biçer'in şehit olduğunu, kazaya karışan araç sürücüleri Fethi Tümer ile Niyazi Çetin'in de hayatını kaybettiğini belirterek, yaralı polis memuru Serkan Engin'in hastanede tedavisinin sürdüğünü kaydetti.

Haberin Devamı

Bu arada kaza yerinde 3 sivilin hayatını kaybettiği yönündeki ilk bilgilerin ise cesetlerin parçalanmış olmasından kaynaklandığı öğrenildi. Kaza yeri güvenlik çemberine alınırken, polis ve jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemelerini geç vakitlere kadar sürdürdü.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamada, Sivrice ilçesi Gözeli yoL ayrımında meydana gelen trafik kazasında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Abdullatif Yavuz (47), Murat Koç ve Taha Yasin Biçer'in şehit olduğu, beton mikseri şoförü Niyazi Çetin (62) ve oto kurtarıcı sürücüsü Feti Tümer'in de yaşamını yitirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Kazada, 2'si polis 6 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralı polis memurlarından Serkan Engin'in Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım
ünitesinde tedavi gördüğü, Mustafa Büyükbaş'ın ise aynı hastanede ayakta tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Ümit Kara, Fatih Gökçe, Günaydın Altuntaş ve Orhan Yıldız adlı vatandaşların ise Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına
alındığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Elazığ-Diyarbakır karayolunun Sivrice ilçesi yol ayrımı yakınlarında uygulama yaptığı sırada, bir beton
mikseri, polis otosuna, durdurulan araçlara ve yaya görev yapan polislere çarpmıştı. Kazada 3 polis şehit olmuş, 2 kişi de yaşamını yitirmişti.

DHA