Gündem Kamyon taksiyi biçti

Kamyon taksiyi biçti

Paylaş
Kamyon taksiyi biçti

İstanbul Üsküdar'da yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkan damacana su yüklü kamyon bir taksiyi adeta biçti

Üsküdar'da yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkan damacana su yüklü kamyon, iş görüşmesine giden öğretmen adayı Sema Anık'ın (23) bulunduğu taksiyi biçti. Başka bir aracın da karıştığı zincirleme kazada Anık ve taksici yaralandı. Genç kadının sağlık durumu ciddi.

Haberin Devamı

Kaza, saat 17.00 sıralarında Kısıklı Çamlıca Caddesi'nde meydana geldi. İş başvurusu yaptığı bir okula mülakat için giden 23 yaşındaki Sema Anık'ın, Acıbadem'deki evinin önünden Abbas Berber'in kullandığı 34 TCK 83 plakalı taksiye bindi.

Taksi, Kısıklı'daki Çamlıca Caddesi'ne geldiğinde, yağış nedeniyle kontrolden çıkan Mehmet Atmaca'nın kullandığı 54 KE 906 plakalı damacana su yüklü kamyonun altında kaldı. Anık ve sürücü Berber araçta sıkışarak yaralandı. Çevredekiler tarafından çıkarılan Berber ve Anık özel bir araçla Üsküdar'daki Alman Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi devam eden Sema Anık ilk müdahalesinin ardından ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Sürücü Berber'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Anık'ın annesi ve yakınları kazanın ardından hastaneye geldi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3487","3487","201010","3487-3.jpg");

İLK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDİYORDU

Sema Anık'ın mezun olduktan sonra ilk iş görüşmesine gittiği öğrenildi. Genç kadını sıkıştığı yerden çıkarıp hastaneye getiren Mehmet Hakan Aydaş isimli vatandaş, "Öğretmenlik için bir iş görüşmesine gidiyormuş, öğretmenlik için mülakata gittiğini öğrendik. Daha yeni öğretmen olmuş, kaza olduğunu görünce koşup sıkıştığı yerden çıkardık" diye konuştu.

Kazayı gören vatandaşlarsa kamyonun kayarak karşı yönden gelen taksinin üzerine çıktığını söyledi. Damacana su yüklü kamyonun altında kalan taksi ise çekici yardımıyla kaldırılırken kamyonun çarptığı başka bir araçta sürücüsü tarafından kaza yerinden kaldırıldı. Olayın ardından kamyon sürücüsü Mehmet Atmaca gözaltına alındı.

Ramazan ALMAÇAYIR - İstanbul DHA