Gündem Kamyoncular tekme tokat birbirine girdi

Kamyoncular tekme tokat birbirine girdi

Paylaş
Kamyoncular tekme tokat birbirine girdi

Adana'da, Pozantı Kamyoncular ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi'nin başkanlık seçiminde çıkan kavgada, sandalyeler havada uçuştu, üyeler tekme tokat birbirine girdi

Mevcut Başkan Fehmi Konuk ile Muzaffer Özdemir’in aday olduğu genel kuruldaki olaylar, bir dönem önceki başkan Ali Ünal’ın kürsüye çıkarak söz almasıyla başladı.

Haberin Devamı

Yolsuzluk yaptığı ileri sürülen Ali Ünal, iddiaların sahibi Fehmi Konuk’a, "Benim zamanımda hırsızlık yapıldığı söyleniyor. Fakat şu anki rakamlara bakılınca gerçekler net bir şekilde açığa çıkıyor. Kimin hırsızlık yaptığı belli" dedi.

Bu sözler üzerine Konuk kürsüye doğru yürüdü. Sözü kesildiği gerekçesiyle itiraz için divan kurulu masasına giden Ali Ünal, burada üye olmadığı iddia edilen bir kişinin saldırısına uğradı.

Bu olay sonrası Konuk ve Ünal taraftarları birbirine girerek kısa sürede ortalığı savaş alanına çevirdi. Sandalyelerle birbirine giren üyeler, tekme-tokat kavga etti.

Araya giren polis olayları güçlükle yatıştırırken, 5 kişiyi gözaltına aldı. Saldırıda yaralanan Ali Ünal, daha sonra polis eşliğinde salona gelerek oyunu kullandı.

Haberin Devamı

(DHA)