Türkiye (Son Dakika) Kamyonet, TIR'a çarptı: 5 ölü, 2 yaralı

Kamyonet, TIR'a çarptı: 5 ölü, 2 yaralı

Paylaş
Kamyonet, TIR'a çarptı: 5 ölü, 2 yaralı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir kamyonet, hızla demir yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı

Kaza, saat 20.00 sıralarında TEM Otoyol Gülek Tüneli yakınında meydana geldi. İddiaya göre, içinde 7 kişi olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 KY 988 plakalı kamyonet, 78 AS 314 plakalı demir yüklü TIR’a arkadan hızlı bir şekilde çarptı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine jandarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, demir yığınına dönen kamyonetteki 5 kişinin öldüğünü ve 2 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, ambulans ile çeşitli hastanelere götürüldü.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZADA ÖLEN 5 KİŞİNİN İSMİ BELLİ OLDU

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde TIR’a arkadan çarpan kamyonette hayatını kaybeden 5 kişinin kimliği belirlendi. Yapılan incelemede, kazada ölenlerin; kamyonet sürücüsü Gökhan Dal (36) ile Mustafa Eker (37), Ali Duran Eker (33), Rifat Gürbüz (37) ve Mahmut Tekeli (37) olduğu öğrenildi. Hurdaya dönen kamyonette sıkışan cesetler, Mersin Büyükşehir Belediyesi MERKUR ekiplerinin uzun uğraşları sonunda çıkartılabildi. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Ejder Taşpınar, ambulans ile Adana Devlet Hastanesi’ne götürülürken, cenazeler ise otopsi yapılmak üzere Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazadan yara almadan kurtulan TIR sürücüsü Ali E., ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.
Jandarma, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.



Tolunay DUMAN/TARSUS (Mersin), (DHA)

Haberin Devamı