Dr. Haydar Dümen Kan mutlu etmez
HABERİ PAYLAŞ

Kan mutlu etmez

Haberin Devamı

Gençler ilk gece kan gelirse her şeyin yoluna gireceğini, mutluluğun kalıcı olacağını düşünüyor. Halbuki kan mutluluk getirmez. Birbirini sevmeyen, fikir olarak anlaşamayan çift kanın miktarı ne olursa olsun huzuru bulamaz

BÖYLE SORU YOK

Silah çalışıyor ama barut yok

63 yaşındayım. 5-6 senedir seks hayatım kâbus. Mermi var, silah çalışıyor ama barut yok. Tavsiyenizi bekliyorum.

CEVAP: Adamım, şu barut olayını anlamadım. Barut bir simge mi? Yani kara kaşlı, siyah saçlı, balık etinde, senin yarı yaşında bir ateşleyici mi? Emrin olur, önce aynı ölçülerde sana bir hedef tahtası bir de silah tamir ustası bulayım. Barutu benden, tetiğe basması senden... Bas tetiğe, giderayak gözün kalmasın geride, haydi güle güle...

GÜNÜN SORULARI

60 yaşında gibi hissediyorum

24 yaşındayım. 4 aydır sertleşme ve boşalma sorunu yaşıyorum. İlişkiye isteğim var ama vücudum cevap vermiyor. Eskiden çok iyiydim. Kız arkadaşım da mutluydu. Şimdi 60 yaşında gibiyim. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, eskiye mazi, savaştan gelene gazi derler. Sen meydan yani yatak muharebesinden çıkmışsın da farkında değilsin. Kız bulmuş bir nimet, kim bilir kime nasip kime kısmet diye depodaki mermilerinin tümünü boşaltmış!!! “Eskiden çok iyiydim” diyorsun. Ne kadar çok iyiydin? Her gün “Git geri” demeyen, “Allah rızası” diyenin de elini boş çevirmeyen biri miyidin? Sonra 60 yaşa takıldın. Dedenin, babanın ve amcanın da gönlünü kırdın. Ne istersin o fukaralardan? 50’lik baban haftada 1-2’ye demir atmış. 60’lık amcan haftada 1’e fit olmuş. 85’lik deden ise prostat diye tutturmuş. Oysa daha geçen yıl sobayı ayda 5 kez yakıyormuş. Tedavi: 15 gün perhiz, depolar dolsun, sonra seni tutana aşk olsun.

Artık bülbül ötmüyor

45 yaşındayım. 2 yıldır tekstil işinde çalışıyorum. Tekstil işine girdiğim günden beri iplik tozundan mıdır anlamadım ama benim bülbül ötmüyor. ‘Artık bülbül ötmüyor, boş kalan penceremde’ şarkısını söylüyorum. Mavi haplardan alsam işe yarar mı?

CEVAP: Abisi niye dert ediyorsun? Boş kalan pencereye süslü bir bülbül kafesi koyalım. Bekarsan, kafese gelen bülbülle nikah kıyalım. İplik tozunu unutalım. Asıl oyunbozanı bulalım. Motora gelen benzin boruları tıkalı değilse, aküden bujilere cereyan geliyorsa bülbül işini bana bırak. Ben kuş diliyle onunla konuşayım. ‘Cik cik bülbül cik. Bu adam cik valla çok cik cik, sen pek beğendi. Benden de cik cik gir kafese bülbülcük.’ diyeyim, bülbülü sana teslim edeyim. Mavi ya da sarı hapları da bir deneyelim.

***********

Nişanlım çok korkuyor

26 yaşındayım. Yakında düğünümüz olacak. Nişanlım gerdek gecesinden çok korkuyor. söylüyor, “Çok acı çekeceğim” diye düşünüyor. Nişanlımın bu korkusunu nasıl yeneriz?

CEVAP: Değerli okurum, 1) Kanaması çok olmayacak. Yani kızlık zarında birkaç damla kan gelir, başı sonu budur. 2) Çok acı çekmeyecek. Acele edilmezse, yönteme uygun davranılırsa cinsellik zevke programlıdır. 3) İlk geceyi hemen bitireceğiz, kan göreceğiz gibi bir düşünceyle oldu bittiye getirmeyin. Yumuşak geçiş yapın. 3-5 gün sonra olsa ne olacak?

Orgazm için ne yapmalıyım?

22 yaşındayım, 2 senedir cinsel hayatım var. Erkek arkadaşımla uyumumuz mükemmel. Klitoris orgazmı yaşıyorum ama vajinal olana geçemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, vajina, cinsel birleşmeden çok, doğuma programlı. Cinsel zevk odağı da klitoristir. Yapılacak şey klitoris orgazmı, vajinal orgazma transfer etmek. Bunun teknik yöntemleri var. Genelde evli olanlara bazı önerilerimiz oluyor. Bunun için de hekimle yüz yüze gelmek gerekir. Dert edineceğin bir sorun görmüyorum.

Sivilceler oluşuyor

14 yaşındayım, haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum, yüzümde sivilce çıkıyor. Sivilcenin sebebi mastürbasyon mu? Bir de cinsel organım 15 santim. Yeterli mi?

CEVAP: Değerli okurum, çok küçüksün. Çocukluktan yeni kurtuluyorsun. Ama senin organ maşallah gençlik boyutlarına demir atmış. Yüzündeki sivilcelerin mastürbasyonla ilgisi yok. Bunu duydun ya, hadi bakalım her güne bindir mastürbasyonu. Küçük oğlum, bunları unut, haftada 2 mastürbasyon bile şimdilik fazla. Hadi bakayım, derslerinin başına, hepimiz senden çok şeyler bekliyoruz.

Erken boşalıyorum

18 yaşındayım ve erken boşalıyorum. Mastürbasyon yaparken çok geç boşalıyorum. Bunalıma girmek üzereyim.

CEVAP: Değerli okurum, heyecandan. Evlendiğinde her şey düzelecek. Düzelmezse de tedavi edilecek. Yani bir yandan mastürbasyon, bir yandan cinsel birleşme ama bolluk içinde bir düzende yaşıyorsun. Sonradan önüne ödenecek faturalar çıkmasın, benden söylemesi.

Karım doymak bilmiyor

25 yaşındayım. Karımla ilişkiye giriyoruz, ben boşalıyorum. Eşim doymuyor, gecede 5 ya da 6 defa birleşme yapıyoruz. Bunun bir zararı olur mu? İlerleyen yıllarda benim kuş ölür mü?

CEVAP: Değerli okurum, senin kuş ölmese bile yorulur. Kuşu da yoran şey beyin ve ruhtur. Nasıl zamanla mide genişler, insan obur olur. Ama bir süre sonra önüne konan yemeği yemek istemez, işte öyle olacak. Eşinin tedavi amaçlı bazı yöntemleri öğrenmesi, bunun normal sınırlara çekilmesi gerektiğinden ikiniz el ele bir uzmana giderek derdinizi dökün.

Kızın rahmi yokmuş

Bir arkadaşım rahminin alındığını söylüyor. Eğer böyleyse arkadaşımın cinsel hayatı nasıl olur? Hiç ilişkiye giremez mi?

CEVAP: Değerli okurum, ilişkiye de girer, orgazm da olur, zevk de alır. Eğer rahim tam alındıysa çocuğu olmaz, adet görmez.

Kızla başa çıkamıyorum

18 yaşındayım, 2 aylık beraberliğim var. Kız arkadaşım sürekli öpüşmek ve ilişkiye girmek istiyor. Ben kızlık zarı yırtılabilir, gebe kalabilir diye istemiyorum. Bu kızla ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, kaçacaksın gibi geliyor bana. Çünkü bu ısrara bir yere kadar dayanırsın. Bir gün senin iraden de pes edebilir. Bir coşku anı yaşanabilir. Artık burada suçlu aranmaz, olan olmuştur. Kızlığının bozulmasının sebebi niye sen olasın ki? Niye o manevi vebali yüklenesin?

Sorun yaşar mıyım?

17 yaşındayım, çok cinsel ilişkim oldu. Penisim 19 santim ve epeyce kalın. İleride evlendiğim zaman bana sorun yaşatır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, olabilir de, olmayabilir de. Kadının dokusuna ve yapısına bağlıdır.

Zar tamir olur mu?

17 yaşındayım, erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Kızlık zarım bozuldu. 25 yaşına kadar evlenmeyeceğim. Hiç dokunmazsam ileride değişiklik olur mu? Kanama meydana gelir mi?

CEVAP: Değerli okurum, kızlık zarı kendi kendine tamir etmez. Zamanı geldiğinde çaresini düşünürsün. Sakın keyfini bozma. Giden gitmiş, ardından bakarsan gözlerini yorarsın. Ruhunu kedere boğarsın. Onlar daha kötü.

Hangisine inanacağız?

Kimi “Adetliyken hamile kalınmaz” diyor. Kimi “Gebelik ihtimali az” diyor. Kime inanalım?

CEVAP: Değerli okurum, birinci seçeneğe inanman daha doğrudur.

GÜNÜN SÖZÜ

Karşınızdakiyle konuşurken, sık sık gözlerinizi kaçırmayın, ama ona odaklanmış gibi de bakmayın. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder