Dünya Kanada Başbakanı Trudeau bu kez de poposuyla gündemde!

Kanada Başbakanı Trudeau bu kez de poposuyla gündemde!

Paylaş
Kanada Başbakanı Trudeau bu kez de poposuyla gündemde!

‘Genç kızların sevgilisi’ Kanada Başbakanı Justin Trudeau, bu kez de poposuyla gündem oldu.

Son dönemde ‘evli erkeklerin kabusu’ haline gelen Kanada Başbakanı Trudeau, bir kez daha sosyal medyanın gündeminde.

Her şey decider.com’dan Joe Reid’in Twitter hesabından ‘Tamam’ yazısıyla paylaştığı bir fotoğrafla başladı. Trudeua’nun katıldığı bir toplantıda ceketini atmış, gömleğinin kollarının sıvamışken biraz arkasından çekilen bu fotoğrafın ardından sosyal medya, Trudeau’nun poposuyla ‘çalkalandı.’


Calvin Stowell’in, ‘bay kız arkadaş hırsızı’ olarak da anılan Trudeua’nun bu fotoğrafının hemen yanına iliştirdiği bir başka fotoğrafla işler daha da büyüdü.

_pvergs_’ isimli Twitter kullancısı, “Dünya barışının çözümünü keşfettim, Justin Trudeau’nun poposu” diye yazdı.



punchesbears’ isimli kullanıcı ise Trudeau’nun poposundan gözlerini alamayanlar olabilir diye düşünerek bir ‘Justin Trudeau’ya bakma kılavuzu’ hazırladı. Kılavuzda, Trudeau’nun gözlerine doğru sarı renkte bir ok çıkartılarak üzerinde “Gözleri burada” yazan bir fotoğraf yer aldı.




Ivanka Trump, Justin Trudeau'ya bakmaktan kendini alamadı!


ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump’ın, Trudeau’nun ABD’ye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında çekilen fotoğrafları geçen hafta sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesiydi. Ivanka Trump’ın Trudeau’ya hayranlıkla baktığı fotoğraflar nedeniyle Trudeau’nun ‘evli kadınların üzerindeki’ etkisi uzun süre konuşulmuştu.

Haberin Devamı