Magazin Kanal D Vatanım Sensin 47. Bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D Vatanım Sensin 47. Bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Kanal D Vatanım Sensin 47. Bölüm fragmanı yayınlandı

Vatanım Sensin 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının en çok izlenen Vatanım Sensin'in 47. bölümünde ne olacak şimdiden merak konusu oldu. Vatan haini ilan edilen Cevdet en ağır işkencelere maruz kalıyor. Cevdet mahkemede hakkında bulunan iddiaları kabul ediyor ve Kuvayi Milliye Komutanı İsmet Bey'le görüşmeye gittiğini itiraf ediyor. Diğer bir taraftan ise Leon ile Hilal'in aşkına da Cevdet'in kuvvacı olup olmaması gölge düşürüyor. İşte Vatanım Sensin 47. bölümüyle ilgili ayrıntılarıyla son bilgiler.

Vatanım Sensin 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Cevdet'in yakalanması işleri daha da zorluyor. İdama mahkum edilen Cevdet, canından önce vatan için son hamlesini yapacak. Şimdi gözler 47. bölümde! Son bölümde vatan haini olarak ilan edilen Cevdet, elektrikli sandalyeye otuturulup işkence görüyor. Hilal ise annesine babasının kuvvacı olup olmadığını soruyor. Leon'da Hilal'e "Senin babanın kuvvacı olması benim babamın ölümü demektir" diyor.

Duygusal sahnelerin hakim olduğu Vatanım Sensin 47. bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında yer alacak.

VATANIM SENSİN 47. BÖLÜM FRAGMANI


Vatanım Sensin 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki butona tıklayarak izleyebilirsiniz. Yeni bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenlerin ise linkleri mevcuttur. Yunan askerleri tarafından yakalanan Cevdet için işler gittikçe kötüye gitmektedir. İşkencelere maruz kalan Cevdet, İsmet Bey ile görüşmeye gittiğini açıkça söyler. Duydukları karşısında hayal kırıklığına uğrayan Filippos, infaz emri verildiğini söyleyen ilk kişi olur. Cevdet, kurşuna dizilmekten kurtulabilecek mi? Leon, babasının ölümündeki büyük gerçeği öğrenecek mi? Cevdet'in annesi Hasibe, hayatının sonuna mı geliyor?



SON BÖLÜM İZLE



VATANIM SENSİN 46. SON BÖLÜMDE NELER OLDU


Cevdet'in öldürdüğü Dağıstanlı, giderayak Filippos'a yolladığı pusulayla Cevdet'in en büyük sırrını açığa vurmuştur. Filippos, menşeinden emin olmadığı bu bilgiyi sınamak istemektedir.

Kızlar, Azize için kalacak bir yer bulmuşlar, fakat Aleksi'nin Mehmet bebeği bulup satmanın peşinde olduğundan habersizdirler. Hilal ve Leon, Aleksi'nin gerçek niyetinden şüphe etmeye başlarlar. Filippos, Türklere nihai darbeyi vurmak için İzmir'e yepyeni dev toplar getirtmiştir. Ancak Filippos bu silahları kullanarak sadece bir cephe zaferi kazanmak değil; Cevdet'in ihanetini de ispat etmek niyetindedir. Cevdet, vazifesi ve ailesi arasında güç bir tercih yapmak zorunda kalacaktır.


Vatanım Sensin'in Hasibe anası bakın kimmiş!


Miray Daner ve Boran Kuzum'dan teşekkür mesajı

Haberin Devamı