Gündem Kanarya hırsızı yakalandı

Kanarya hırsızı yakalandı

Paylaş
Kanarya hırsızı yakalandı

Tekirdağ'da girdiği bir evden 16 kanarya çalan 28 yaşındaki Levent Gökhan, kuşları 350 TL'ye satmaya çalışırken polis tarafından suçüstü yakalandı

Hırsızlıktan çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilen Levent Gökhan, Mehmet Basri Tekin’in evine girdi. Evde alacak bir şey bulamayan Levent Gökhan, bodrum katında kafeste bulunan 16 kanaryayı çalarak kaçtı.

Mehmet Basri Tekin, akşam eve geldiğinde kuşlarının çalındığını fark ederek durumu polise bildirdi. Tekin, kentte kuş satan dükkanlara da giderek kuşlarının çalındığını anlattı.

Kanarya satmaya gelen biri olması halinde kendisine haber verilmesini rica eden Tekin, kuşlarını dükkan sahiplerine de tarif etti.

Levent Gökhan, Hükümet Caddesi üzerinde bir kuş dükkanına giderek elindeki 16 kanaryayı satmak istediğini söyledi. Levent Gökhan’ın getirdiği 16 kanaryayı 350 liraya almak için anlaşan dükkan sahibi nakit parasının olmadığını ve akşam gelmesini istedi.

Kanaryaların Mehmet Basri Tekin’e ait olduğunu anlayan dükkan sahibi, durumu kuşları çalınan Tekin ve polise bildirdi. Dün akşam saatlerinde kuşlarla birlikte parasını almaya gelen Levent Gökhan yakalandı.

Polisteki ifadesinde kuşları çaldığını kabul eden Gökhan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Ferhat AKGÜN/TEKİRDAĞ (DHA)