Spor Kanarya'ya kupa yakışır

Kanarya'ya kupa yakışır

Paylaş
Kanarya'ya kupa yakışır

Antalya kampının son gününde bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, iddialı açıklamalar yaptı

3 kulvarda da yarışa devam ettiklerini ifade eden Alman hoca şunları söyledi: “Hepsinde de ne kadar başarılı olacağımızı göreceğiz. Şampiyon olacağız. Sizce bunu becermemek için bir neden var mı? Bizim için en önemli şey, ligde şampiyon olmak. Sadece abartmak istemiyorum. Birkaç puan farkla şampiyon olacağımızı, Avrupa’da kimleri eleyebileceğimizi söyleyebilirim, ama bu benim tarzım değil. Futbolcularımın çoğu, iyi durumda. Ancak çok iyi durumda olmayan bazı oyuncularımız var. Onlar da ileriki günlerde daha iyi çalışıp, arkadaşlarının performansına yetişebilir. Gökhan Ünal’ı kadromuza katmaktan memnunuz. Çok kaliteli bir futbolcu. Takımımıza çok yararlı olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

YÖNETİME TAM DESTEK

Daha önce, orta sahada daha fazla pozisyon üreteceğimizi düşünüyordum. Sadece forvetler değil, orta sahadan da yararlanmak istiyoruz. Umarım bundan sonra orta saha oyuncularından daha fazla gol görürüz. Özer, Antalya maçında bunu başardı. Kadro dışı kalan Önder Turacı ve Kazım Kazım konusunda verdiğimiz karar nettir. Bu konuda hiçbir şey değişmedi. Yönetimin kararını destekliyorum. Eğer önümüzdeki 12 maçı kazanırsak, avantaj yakalarız. Ama her maç zordur. Hiç kimse, İstanbul’a gelip bize maçı hediye edecek değil. Bursaspor ve Galatasaray maçları gibi karşılaşmalar oynamak istiyoruz. Önemli olan zor karşılaşmaları kazanmak.”