Magazin Kanatlı Arda

Kanatlı Arda

Paylaş
Kanatlı Arda

Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan lüks otomobillere çok düşkün. Garajındaki Aston Martin ve Porsche'un yanına 740 bin TL ödeyerek 2010 model Mercedes SLS AMG ekledi

Galatasaray’ın kaptanı milli futbolcu Arda Turan’ın lüks otomobil tutkusu bitmek bilmiyor. Yeşil sahaların 24 yaşındaki genç yıldızı Aston Martin ve Porsche’dan sonra bu kez de otomobil koleksiyonuna 385 bin Euro’luk (739 bin TL) 2010 model Mercedes SLS AMG‘yi ekledi.

Haberin Devamı

Arda Turan ile oyuncu sevgilisi Sinem Kobal halk arasında ‘martı kanatlı’ olarak bilinen Mercedes ile önceki gece Etiler’deki bir lokantaya geldi. Çıkışta karşılarında objektifleri görünce şaşırdılar. Arda Turan 100 kilometre hıza yalnızca 3.8 saniyede ulaşan otomobiliyle Florya’daki lüks evine gitti.

Arda Turan geçtiğimiz günlerde de sevgilisi Sinem Kobal’a lüks cip hediye etmişti. Arda Turan bu haberi yalanlamıştı. Ancak daha sonra takımdaki bir arkadaşına şunları söylediği ortaya çıkmıştı: Cipi Sinem’e aldım. Ama ruhsatı benim üzerime. Aksi takdirde Sinem çok vergi ödemek zorunda kalır.