Siyaset 'Kanı bozuk' rencide edici değilmiş
Paylaş
'Kanı bozuk' rencide edici değilmiş

"İktidara karşı olanların kanı bozuk" diyen, Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş, herhangi bir kesimi rencide edici bir söz söylemediğini ifade etti

21 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığının İl Danışma Meclisi toplantısındaki konuşması nedeniyle şahsına atfen basında çıkan yakıştırmaları kesinlikle kabul etmediğini" söyledi.

Konuşmasının tamamı incelendiğinde hiçbir hakaret içeren söz kullanmadığının görüleceğini ifade eden Aydoğmuş, şunları kaydetti: "Konuşmamın tamamı incelendiğinde, ne AK Parti muhaliflerine, ne de toplumun herhangi bir kesimine, kişi ya da kurumlarına yönelik hakaret ya da rencide edici bir söz söylemediğim görülecektir.

Bu konuşma kalabalık bir kitlenin karşısında yapılmış siyasi bir konuşmadır. Konuşma heyecanı ve duygusallığı içerisinde kürsü sorumsuzluğu ile maksadı aşan sözler söylemişsem başta mensubu olduğum AK Parti’den ve Yüce Türk Milletinden özür dilerim."


Ak Parti’nin kurumsal bir parti olduğunu ifade eden Aydoğmuş, "Bir mensubu ile ilgili basında çıkan yayınlar üzerine kendi iç disiplin sürecini başlatmıştır. Bu süreç sonucunda verilecek kararı saygı ile karşılayacağımı, şimdiden kamuoyu ile paylaşıyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı