Beden Sağlığı Kanser hastalarına köpekbalığı eti

Kanser hastalarına köpekbalığı eti

Paylaş
Kanser hastalarına köpekbalığı eti

Marmara Denizi'nde bir balıkçının ağına takılan ve biri 1 ton, diğeri 700 kilogram ağırlığında iki köpek balığı, iki gün sergilendikten sonra parçalanarak, kanser hastalarına dağıtıldı

Balıkçı Kenan Balcı’nın ağına takılan köpekbalıkları, Beylikdüzü Yeşilvadi Tesisleri’nde iki gün sergilendi. Balcı, daha sonra köpekbalıklarını parçalayarak, kanser hastalarına ücretsiz olarak dağıttı.

Haberin Devamı

Çok sayıdaki kanser hastası, Balcı’ya ait tesise gelerek, köpekbalığının etini alabilmek için yoğun çaba gösterdi. Balcı, yaptığı açıklamada, kanser hastalarından köpek balığı etine yoğun talep olduğunu söyledi. Eski bakanlardan Kürşad Tüzmen’in kanser hastalığını köpek balığı eti yiyerek yendiğini duyan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Balcı, hastaların, köpekbalığı etini alabilmek için isimlerini yazdırdığını ve müracaatta bulunduklarını bildirdi.

Köpekbalığı etinin nasıl pişirilmesi gerektiği konusunda vatandaşa bilgi de veren Balcı, etini dağıttığı köpekbalıklarının derisi ve kafasının mumyalanarak, Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde sergileneceğini sözlerine ekledi.

AA