Türkiye (Son Dakika) Kanser hastası annesiyle birlikte intihar etti

Kanser hastası annesiyle birlikte intihar etti

Paylaş
Kanser hastası annesiyle birlikte intihar etti

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, kanser hastası annesinin aldığı ilaçlarla intihar ettiğini gören Zekai Timur Koçak, (32) aynı şekilde ölmek istedi. Eşi tarafından baygın bulunan Koçak, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Anne Melahat Mol ise kurtarılamadı

Temizlik firması sahibi olan 62 yaşındaki Melahat Mol, Ege Üniversitesi Hastanesi’nde kan kanseri tedavisi görmeye başladı. Mol’un tedavisi olumlu sonuç vermeyince, doktorları tarafından evine gönderildi. Oğlu Zekai Timur Koçak ve gelini H. Koçak ile birlikte yaşayan Mol, evde kimsenin bulunmadığı sırada, tedavisi gereği aldığı ilaçlardan yüksek dozda içip intihar etmek istedi.

Bir süre sonra eve gelen Mol’un tek çocuğu Zekai Timur Koçak, annesini baygın halde buldu. Annesinin yanındaki ilaçları gören ve intihar ettiğini anlayan Koçak, aynı ilaçlardan kendisi de çok miktarda içip yanına uzandı.

Evde baygın halde uzanan eşi ile kayınvalidesini gören H. Koçak, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, anne-oğulu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdü. Tedaviye alınan Melahat Mol, hayatını kaybederken Zekai Timur Koçak tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı