Gündem Kanser hastası turist ölüme atladı

Kanser hastası turist ölüme atladı

Paylaş
Kanser hastası turist ölüme atladı

Kanser hastası turist ölüme atladı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde aşırı derecede alkollü olduğu belirtilen kanser hastası İskoç turist 46 yaşındaki Amanda Wallace, kaldığı otelin 3'üncü katındaki odasının balkonundan atlayarak intihar etti.

Haberin Devamı

Amanda Wallace, 10 günlük tatil için kızıyla birlikte dün Marmaris'e gelerek Albatros Otel'e yerleşti. Daha sonra dışarı çıkan anne- kız, yemek yiyip, gittikleri bir diskokette saat 02.00'a kadar eğlendi. 23 yaşındaki Allana Wallace, aşırı derecede alkol alan annesini taksi çağırıp, otellerine götürdü. Amanda Wallace, otelin barından da içki alarak odasının balkonunda içmeye devam etti. Bunun üzerine Allana Wallace annesini “Kanser tedavisi görüyorsun. Bu kadar alkol alman doğru değil” diyerek, uyardı.

Aralarında tartışma çıkması üzerine sinirlenren genç kız, içeri girip yatağına uzandı. Kısa süre sonra, “Kendimi yok etmem lazım” diye bağıran Amanda Wallace, kendini 3'üncü kattaki odasının balkonundan boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan Amanda Wallace, otel görevlilerinin çağırdığı ambulansla Özel Ahu Hetman Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Beyin travması ve iç kanama geçirdiği belirlenen Wallace, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. İskoç kadının cesedi, polis ve savcının yaptığı inceleme ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Annesinin ölümü üzerine perişan olan Allana Wallace'nin otopsi sonucu gelene kadar Marmaris'te kalacağı belirtildi. Polis, genç kızın ifadesine başvururken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Ali GÜNDOĞAN/DHA