Magazin 'Kanser' iddialarını yanıtladı

'Kanser' iddialarını yanıtladı

Paylaş
'Kanser' iddialarını yanıtladı

Minik Serçe'nin 'pankreas kanseri' teşhisi nedeni ile İzmir'den ABD'ye gittiği iddia edildi

İddiaları yalanlayan Sezen Aksu ise kanser ve mirasını sakladığı kasa ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, çok ciddi bir sağlık sorunu olmadığını, önemsenmeyecek bir rahatsızlığı olduğunu söyledi.

Pop müziğin kraliçesi Sezen Aksu'nun 'pankreas kanseri' teşhisi nedeni ile İzmir'den ABD'ye gittiği ve buradaki özel bir klinikte tedavi gördüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

12 Eylül'deki referandumda "evet" diyeceğini açıklayarak gündeme gelen, ardından ünlü piyanist Fazıl Say'ın kendisi için yaptığı eleştirilerle adından söz ettiren Sezen Aksu, bir süre öncede oğluna bırakacağı dev miras haberiyle gündeme gelmişti.

İnternet sitelerinde dolaşan kanser iddiasını yanıtlayan Minik Serçe, hayranlarının yüreğine su serpen açıklamayı yaptı ve önemli bir rahatsızlığı olmadığını açıkladı.

TATİLİNİ YARIDA KESMİŞTİ

İddialara göre 56. yaş gününü geçtiğimiz günlerde İzmir'de kutlayan Sezen Aksu, sır bir nedenden ötürü apar topar ABD'ye gitti. Yakın bir dostunun doğum yapması üzerine ABD'ye gittiğini açıklayan Minik Serçe, bu sözleriyle aslında 'hastalığını' saklıyordu.

EN YAKINI KONUŞTU

Sezen Aksu ile olan yakın dostluğuyla bilinen Yaşar Gaga da ünlü sanatçının böyle bir hastalığı olmadığını söyledi. Gaga, Minik Serçe'nin çok yakın bir arkadaşının doğum yapması nedeniyle apar topar ABD'ye gittiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

MİRASINI HAZIRLADI İDDİASI

Bir başka iddiaya göre ise Sezen Aksu, şarkılarını kasada saklamaya başladı. Minik Serçe, günyüzüne çıkmamış bestelerini canından çok sevdiği oğlu Mithat Can'a miras bırakma kararı aldı. Aksu'nun bu kararı alması da; hakkındaki 'kanser' iddialarını gündeme getirdi.

(Milliyet)