Yaşam Kanser tedavisi gören çocuklar için zeytin ağacı diktiler

Kanser tedavisi gören çocuklar için zeytin ağacı diktiler

Paylaş
Kanser tedavisi gören çocuklar için zeytin ağacı diktiler

Mersin'de Mezitli Belediyesi ve El Ele Yardım Grubu, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında onkoloji bölümünde kanser tedavisi gören çocuklar için zeytin koruluğu oluşturdu

Etkinliğe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çocuklar, aileleri ve sağlık çalışanları katıldı. Anne ve babalar kanser tedavisi gören ve tedavi görürken yaşamını yitiren çocukları için zeytin ağacı diktiler. Diktikleri ağaçlara çocuklarının ismi yazılı olan kağıtlar asıldı. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte bazı aileler gözyaşlarını tutamadı.

Müzik eşliğinde dans edip şarkı söyleyen çocuklar aileleriyle birlikte uçurtma uçurdu. Unutulmaz bir gün geçiren çocuklara klasik otomobillerle şehir turu yaptırıldı. Minikler gönüllerince eğlendikten sonra program sona erdi.


'EN BÜYÜK İLACI MORAL'


Çocukların mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Belediye olarak çocukların mutlu olması için böyle etkinlik tertip ettik. Bu hastalığın en büyük ilacı moraldir. Dileğimiz çocuklarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşarak tüm günlerini bayram coşkusu içinde geçirmeleri. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

Gülhan DEMİRCİ/MEZİTLİ,(Mersin),(DHA)

Haberin Devamı