Gündem Kanseri yendi, trafik canavarını yenemedi

Kanseri yendi, trafik canavarını yenemedi

Paylaş
Kanseri yendi, trafik canavarını yenemedi

Ardahan'da yaşayan Emekli Bankacı Namık Kemal Güngör, 4 yıl önce yakalandığı akciğer kanserini birkaç ay önce yenmeyi başardı; ancak ölüm, onu bu defa oturduğu kaldırımda yakaladı

Emekli bankacı Namık Kemal Güngör, 4 yıl akciğer kanseri tedavisi gördü. Sağlığına yeniden kavuşacağına dair ümidini yitirmeyen evli ve 3 kız çocuk babası Güngör, amansız hastalığı birkaç ay önce yenmeyi başardı. Çevresindeki diğer hastalara örnek olan Namık Kemal Güngör, Ardahan kent merkezindeki Karagöl Mahallesi’ndeki Gençlik Caddesi’nde kaldırımda bir iş yerinin önünde otururarak tanıdıkları ile sohbet etmeye başladı. Bu sırada Recep Yıldız yönetimindekiotomobil kontrolden çıkarakaybetmesi sonucu kaldırımda oturan Namık Kemal Güngör’e çarptı. Ağır yaralanan Güngör kaldırıldığı devlet hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Güngör’ün ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kızları, "Babamız 4 yıl tedavi sonrası hastalığını yenip hayata yeniden başlamıştı. Kanseri yendi ama trafik canavarına yenik düştü" diyerek gözyaşı döktü.

Deniz BAŞLI/ARDAHAN, (DHA)