Siyaset 'Kantarı bozma seni de tartacak'
Paylaş
'Kantarı bozma seni de tartacak'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a “Recep Bey Anayasa değişikliğiyle yargının kantarını bozma. Bu kantar gün gelir, seni de tartar” diye seslendi

‘YARGIYA DOKUNMA’

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu referandum mitinglerine dün Kayseri ile devam etti. Binlerce kişinin ‘Başbakan’ sloganları arasında konuşan Kılıçdaroğlu’nun hedefinde Başbakan Tayyip Erdoğan vardı.

Hükümetin yargıyı siyasallaştırdığını söyleyen Kılıçdaroğlu Erdoğan’a “Biz, yargının siyasallaşmasını istemiyoruz. Yargının kantarını bozmayalım. O kantar bozulursa bir gün gelir seni de tartar. Unutma” diye seslendi.

‘HAYIR’ SEVERDİR

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: Başbakan ‘Kayserililer hayırseverdir’ diyor. Evet, Kayserililer ‘Hayır’ severdir. Korkudan ağızlarına hayır lafını alıp, ‘Hayırlı günler’ bile diyemiyorlar. Ben gittiğim yerlerde örneğin Karadeniz’de fındık üreticisine ‘Bu Anayasa sizin fındık meselesini çözecek mi? diye soruyorum. Kayseri meydanından Recep Bey’e soruyorum: Kayseri’de hayvancılığı, besiciliği öldürdün mü öldürmedin mi? Sen hükümetsin, yakınmayacaksın.

Haberin Devamı