Gündem Kantinci dehşeti

Kantinci dehşeti

Paylaş
Kantinci dehşeti

İstanbul'daki okullarda birçok eski hükümlü kantincinin bulunduğu anlaşılmıştı. Malatya'da da bir kantinci öğrenciyi dövdü

İstanbul'daki okullarda kantincilik yapan çok sayıda kişinin, aralarında cinsel tacizin de bulunduğu birçok suçtan eski hükümlü olduğu ortaya çıkmıştı. Bugün de Malatya'daki bir kantin görevlisinin, bir öğrenciyi dövdüğü ve dayak sonucu çocuğun kolunun kırıldığı öne sürüldü.

Malatya'da Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Ş.C.B.'nin okuldaki kantin görevlisi tarafından dövülerek kolunun kırıldığı belirtildi. Gözaltına alınan kantinci, oğlunun öğrenci Ş.C.B.'yi hırsızlık yaparken yakaladığını söyledi.

SABIKALI KANTİNCİLER İŞTEN ÇIKARILACAK

Ş.C.B., Malatya Devlet Hastanesi'nde gelerek kolu ve elinin çok acıdığını söyledi. Tedavi altına alınan öğrencinin kolunun kırıldığı tespit edildi ve kolu alçıya alındı. Ş.C.B., hastane polisine verdiği ifadede kendisini okul kantincisi H.P.'nin dövdüğünü iddia etti. Ş.C.B. tedavi ardından taburcu edilerek Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Gözaltına alınan kantinci H.P., olay sırasında kantinde olmadığını oğlu 24 yaşındaki H.P.'nin Ş.C.B.'yi hırsızlık yaparken yakaladığını, bu sırada elinden tutuğunu, kolunun bu sırada incildiğini öne sürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Haberin Devamı