Gündem Kanundan kaçtı, ormanda yaşadı

Kanundan kaçtı, ormanda yaşadı

Paylaş
Kanundan kaçtı, ormanda yaşadı

Kanundan kaçtı, ormanda yaşadı

Zonguldak’ta ‘Cinsel istismar’ suçundan aranan, ‘Cebir ve tehdit’ suçundan ise hakkında 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 52 yaşındaki Mustafa Yıldız, gizlendiği ormanlık alanda yaptığı kulübeden dün gece eşini ve çocuklarını görmek için evine gelince yakalandı.

Haberin Devamı

Bağlık Mahallesi’nde oturan ve kaçak maden ocağı işlettiği belirtilen 3 çocuk babası Mustafa Yıldız hakkında, 2 yıl önce Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu’ iddiasıyla dava açıldı. Bu sırada Zonguldak 2' Asliye Ceza Mahkemesi’nde, ‘komşularına cebir ve tehditte bulunduğu’ iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davada da 1 yıl hapis cezasına çarptırılan Yıldız, ortadan kayboldu.

Polis, 2 yıldır bulunamayan Yıldız’ın, ormanlık alanda gizlendiği ve bazı geceler eşi ile çocuklarını görmek için evine geldiği ihbarını alınca dün gece evin etrafında önlem aldı. Gece eve gelen Yıldız, gözaltına alındı. Hırsızlık suçundan da sabıkalı olan Yıldız, ‘Cinsel istismar’ suçundan polise ifade verdikten sonra bugün adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

2 yıldır, evinin yakınındaki ormanlık alanda yaptığı kulübede yaşadığı saptanan Yıldız, adliye önünde gazetecileri görünce ekip aracından inmek istemedi. İçeriye götürülürken tişörtüyle yüzünü kapatan Yıldız, tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Durmuş SEVİNDİK/DHA